Пълен абсурд: Републиканци в Невада гласували за мъртвец, за да не спечели демократ

Победител на изборите се оказал бивша ТВ звезда и собственик на публичен дом, починал миналия месец

снимка: dir.bg

снимка: dir.bg

Собственик на публичен дом и бивша телевизионна звезда, починал миналия месец, посмъртно спечели място в законодателна власт в Невада. Той събра 69,02% изборите срещу кандидата на демократите Леся Романов с 30,98%  в 36-и район на щата Невада, съобщава dir.bg. Затова ще се наложи да бъдат изслушвани останалите републиканци за поста, за да заемат негово място. 

Хоф, на 72-годишна възраст, бе намерен мъртъв в "Ранчото на любовта", един от неговите легално действащи бордеи в град Кристъл, Невада, на 16 октомври, след празнуване за рождения му ден с участието на порно звездата Рон Джеръми и други гости. 

Вярва се, че е умрял в съня си.

Ако Хоф бъде обявен за победител в този район, мястото му ще бъде обявено за вакантно и трима комисари от трите общини на района ще назначат негов заместник.

Хоф участва в телевизионното риалити на НВО "Cathous", разказвайки за проститутките, работещи в едно от неговите заведения, като републиканец в стил Доналд Тръмп. 

В "Изкуството на сводника", неговата автобиография, Хоф нарича себе си "Тръмп от Пахрумп" град до Невада Сити, където притежава два други публични дома. Негови бордеи работят законно в седем района на Невада.