Олиотерапия

Изчистване на организма от отровите чрез слънчогледово олио или зехтин дава траен целебен ефект

Навярно сте чували за изчистване на организма от отровите чрез слънчогледово олио или зехтин. Този прост и лесен лечебен метод помага при най-различни симптоми, които изчезват, без да има странични ефекти. С помощта на олиотерапия се лекуват мигрена, бронхит, болни зъби, тромбоза на артериите, хронични заболявания на кръвта, като левкемия, също така артрит и свързаните с него заболявания, невро-физиологична парализа, екзема, стомашен ентерит, перитонит, сърдечни заболявания, бъбречни болести, менингит и хормонални нарушения при жените.

Олиотерапията има траен целебен ефект върху цялото тяло. 

Как се прилага този метод?

Купете си слънчогледово олио в местния магазин за здравословни храни (важното е да е нерафинирано, студено пресовано, без термична и химична преработка – на Бг пазар такова е шарланът, както и зехтинът – студено пресован). Уверете се, че бутилката е добре затворена веднага след отваряне, иначе ненаситените мазнини бързо се превръщат в наситени при контакт с въздуха (настъпва окисление), което означава, че впоследствие олиото става само за готвене. Сутрин, преди да си измиете зъбите, преди да сте пили каквото и да е, и преди ядене/закуска, поставете една супена лъжица олио в устата си, но не го поглъщайте. Изплакнете (жабуркайте) го в устата (без прекомерен натиск) за 15 до 20 минути, като се уверите, че олиото е прокарано между зъбите - добре нажабуркано в устата. Тази процедура стимулира слюнчените жлези чрез движението на челюстта, като при дъвчене. Това освобождава смилателни ензими.

Токсините и бактериофагите в рамките на кръвоснабдителната система ще бъдат извлечени от олиото през слюнчените жлези, като по този начин става пречистване на кръвта. Не трябва при никакви обстоятелства да се поглъща дори капка от олиото при изплакване на устата, защото всеки остатък от олиото съдържа крайно токсични елементи. В началото олиото ще е високo вискозно, но след няколко минути то ще започне да става по-“тънкo” и бяло като избелена вълна. След 15 до 20 мин. – ако олиото все още се появява с жълт цвят, е добре да се продължи с метода/жабуркането, докато олиото се превърне в бяла течност.

След изплюване на олиото си изплакнете устата старателно няколко пъти с вода. Когато се разгледа под микроскоп една капка от това олио, смесено със слюнката, се виждат гъбични спори, бактерии и други микроорганизми в изобилие.

След този метод се наблюдава укрепване и стимулиране на лимфната система и засилване на кръвоснабдителната система в организма. Оздравителният ефект действа на две нива: детоксикиране (премахване на вредните вещества) и стимулиране на автоимунната система. “Страничните ефекти” от този лечебен метод (олиотерапия) са: укрепване и заздравяване на разхлабени зъби, подобрение на кръвоснабдяването на венците.

Най-добре е, ако олиото се приложи сутрин преди закуска, но когато са очевидни болестни симптоми, е полезно да се използва и преди другите основни хранения за деня, когато все още не са консумирани течности преди това за поне двадесет минути.

Каква е продължителността на това лечение?

Това е различно при всеки човек, но лечението може да бъде спряно, когато организмът укрепне, когато качеството и спокойствието на съня се възстановят в естествената им форма, когато апетитът е на здрав човек и когато при първото събуждане след изтичането на нощта няма признаци на умора. Налице е също и вторичен ефект – паметта значително се подобрява. Само когато всички тези условия са изпълнени, продължението на лечението е ненужно.

Колко често човек може да прилага този метод дневно?

Това зависи от общото здравословно състояние на човека и от степента на токсичност/замърсяване на организма. Колкото по-често се прилага олио-лечението, толкова по-мощни са ефектите му.

Остри заболявания обикновено се излекуват от два до четири дни.

Хронични заболявания, които са се развивали в продължение на много години, съответно изискват по-дълго време на лечение. В някои случаи това може да отнеме до една година. Не се отказвайте.
Пациенти с терминални (крайни/нелечими) заболявания, които са постоянствали с това лечение, са живо доказателство с подобреното си състояние и успешно излекуване за отличните резултати, постигнати чрез този метод на лечение.