Защо българите избягаха от бетонната кочина, пълна с дебили

В моето море няма руснаци, мутри и тлъсти скандинавци

Тук няма  руснаци, мутри и тлъсти скандинавци

Тук няма руснаци, мутри и тлъсти скандинавци

Георги Георгиев

Моето море...
Тук няма бетон, хотели, идиотски дискотеки, пълни със социокултурни дебили. Няма и идиотски думкащи барове на плажа, та не се налага нощно време да ходя да им сека кабелите. Тук няма шум, мръсотия, горещ асфалт.

Тук няма руснаци, мутри и тлъсти скандинавци

Тук няма платена зона.

Тук има море, безкрайни плажове, пясък и морски бриз.
Толкова силен, че ръфа флаговете и толкова освежаващ, че нямаш и нужда от чадър. Тук има рибарски хижи, застинали в миналия век. Тук гроздето, смокините и розовите домати растат направо на улицата. Тук няколкото кръчми в протежение на десетки километри са надвиснали направо над водата и наистина в тях се сервира истинска прясна риба и миди, доставени днес директно от рибарите. Тук има хиляди свободно къмпингуващи и може да видите заедно луксозни кемпери, каравани и джипове паркирани до стари евтини колички и палатки заедно на ръба на морето. 
Защото тук идват хората, които наистина обичат морето и природата, а не суетата, шума, и "уюта" на урбанизираната кочина.
Тук термалната минерална вода се лее свободно от тръби до брега и можеш веднага да си вземеш освежаващ душ с топла минерална вода. Тук плажовете са чисти, защото няма концесионери и съпровождащите ги идиоти, които са готови да плащат 20 лв. рекет сянка, оставяйки след себе си чашки, бутилки, фасове, кори от диня...

Ето 

какво загубиха над половин милион българи,

 които са принудени да търсят отмора по плажовете на Гърция и да оставят там всяка година над половин милиард лева.
Защото тук не могат да намерят това.
Защото тук почти всичките ни плажове са 

бетонирани и окупирани с над 400 000 руски имота,

 апарткомплекси и хотели, които дори не плащат скромната туристическа такса.
Защото местните слуги на Кремъл - мутроолигархията - е окупирала всичко останало, а държавата е наложила безумен РЕКЕТ СЯНКА чрез алчни концесионери.
Защото огромната част от Черноморието ни се превърна в

бетонен катун,

пълен с най-нископлатежните туристи на Европа, произлизащи от най-ниските социални слоеве.

Съвсем малка част от парите им влизат в икономиката ни, а огромната част от тях остават за собствениците на хотели и концесионери, окупирали плажовете, докато над половин милион българи харчат парите си в Гърция, че и в Италия, Турция и други подобни дестинации, защото не искат да почиват в бетонна кочина, пълна с дебили.

Дано този малък рай оцелее, за да не бъдем принудени да си харчим парите в съседна Гърция, където не ходим поради една единствена причина - жегата.