Маскирани паравоенни с „Калашников“ горят знамената на ЕС, САЩ и НАТО, плашат България с терор(видео)

Кадри от видеото

Кадри от видеото

В интернет се върти клип, на който маскирани български паравоенни, въоръжени  с автомати „Калашников“ горят знамето на ЕС и това на Съединените щати. После хвърлят в пламъците и знамето на НАТО. Отстрани лежи българското знаме надраскано със знака на рода Дуло и с автомат върху него. Видеото е качено и се разпространява от фейсбук страницата на Военен съюз „Васил ЛЕвски” и БНО „Шипка” град София(виж ТУК).

Гаврата с българщината е чудовищна

Самозабравилите се паравоенни банди  плашат България с терор на фона на възрожденски песни. И не за първи път.
  Формированията, които са наричани от мнозина еничарските корпуси на Путин в България, пеят „Боят настана“ и размахват автоматите си „Калашников“.  В същото време прокуратурата алармира, че десетки автомати да изчезнали от заводите в Казанлък.    

Държавата мълчи

 Все едно я няма. И никога не я е имало. Какво ли трябва да направят тези очевидно вражески „войници“, за да се задействат институциите? Да тръгнат с танкове по жълтите павета. 
Необезпокоявани от службите  вече съвсем открито няколко антибългарски въоръжени групировки събират хора за държавен преврат, говорят как ще провеждат Народен съд, като се обявяват за говорители на народа. Клиповете им да старателно режисирани, все наподобяват тези на „Ислямска държава“, 

само глави не са започнали да режат още

 Нищо чудно режисьорите на клиповете да са  същите.  
 Световният тероризъм почти ще изчезне, ако се удари само една сграда в Москва, твърди Виктор Суворов. Тази на „Люблянка“, бившият КГБ.  От  тях ли се страхуват нашите служби?
Те много добре знаят, че паравоенните не са безобидни, въпреки че не са и чак такива страховити бабаити, за каквито искат да ги мислим, за да всяват страх.    Просто прикриват други.

Два паравоенни  съюза безсрамно  наричат себе си   "Васил Левски" и "Шипка", използват тези свещени имена за пропаганда, наподобяваща силно кремълската. 
 Същите структури наскоро се опитаха да яхнат протестите срещу високите цени на горивата  във Варна, но до сега няма реакция за самозащита от институциите. 
В края на юни 2016  правозащитни организации  изпратиха писмо до главния прокурор Сотир Цацаров, с което настоявапа за забрана на  Български воински съюз "Васил Левски" и Българско национално движение "Шипка". Организации, регистрирани като юридически лица с нестопанска цел, осъществяващи общественополезна дейност. И днес ли е така, когато те размахват „Калашници“ и заплашват мислещите нормално? 

paravoenni_video.jpg