Алена с прогноза за местния вот: На тези избори ще спечелят почтените, а не лапачите

Вибрациите на 25 октомври работят в полза на ГЕРБ, и в ущърб на Реформаторите и АБВ

По-голямата час от кампанията за местните избори, които ще са тази неделя-25 октомври е преминала под знака на ретроградния Меркурий. Неговото влияние е приключило на 9 срещу 10 октомври, каза в студиото на bTV топ астроголът и нумеролог Алена.

Според нейната прогноза вибрациите на самия ден 25-и октомври показват, че успех ще имат тези кандидат-кметове, които са се кандидатирали не заради власт или материални облаги, а за да направят нещо добро за хората.

Ето какво каза Алена за различните политически сили:

ГЕРБ:Там са с най-добри шансове за победа

БСП: Имат шанс за добри резултати, но само при положение, че по време на кампанията са се свързали с стабилни партньори и са издигнали честни и почтени хора за кандидати. 

ДПС: Кметските места за тях ще бъдат по-малко от очакваното.Веднъж заради Сатурн, който е в година на кармична разплата/ цялата 2015 е такава/. И второ заради личните вибрации на лидера Лютви Местан. Той беше агресивен цяло лято и няма начин да не си е спечелил врагове.

Атака: Волен не съм го включила изобщо в прогнозата си.Човекът е роден на инатлива дата и винаги върви срещу себе си и добрите си шансове. На него никакъв ретрограден Меркурий не може да му повлияе.

Реформаторски блок: Заради всичките партии, които влизат в тази коалиция, цялата тази формация е обвързана с много негативни вибрации. 

Патриотичен фронт:И двамата лидери тук са с неблагоприятни лични вибрации.
АБВ: Вибрациите също са негативни.

Прогнозата за градовете на Алена:

За София не се очакват големи сътресения. Нещата ще си останат такива, каквито бяха. Представителите на БСП и реформаторите имат своите шансове. Но и тримата са със силно изявени материални стремежи. И това може да е причината за динената кора, която сами ще си подложат. 

Във Варна може да има неочаквани изненади, заради представителя на ГЕРБ, на когото вибрациите са най-добри през изборния ден. 

В Пловдив също може да има изненади- отново БСП и ГЕРБ са с клатушкащи вибрации за самия изборен ден.

В Бургас - нещата са без големи изненади.