Алена: Когато се избира дата за избори, тя трябва да е добра за България

АБВ и ДПС са в застой, ДОСТ е в емоционална година, а за РБ денят на изборите е неподходящ, тоест, не вещае успех

Когато се избира дата за избори, тя трябва да е добра за България, а не за една или друга политическа партия. Това заяви в ефира на Би Ти Ви астрологът Светлана Тилкова - Алена. 

6 ноември е добра дата, тя е идеалният избор – вибрацията е добра за цяла България. Защото ако трудно си изберем президент, той обаче ще донесе стабилност и кармична разплата с всички партньори, навлизайки в една добра година, каквато е 2017., посочи тя.

Тилкова е категорична, че с ретроградния Меркурий, който ще властва до 2 октомври, в предизборна ситуация е добре да се съобразяват всички политици, а не само Бойко Борисов, който по думите й е единственият, който говори открито за това. 

Алена направи и своите прогнози какви са перспективите за политическите партии у нас в предстоящите избори за президент.

По думите й БСП е направила много грешки, сред които е и изборът на Корнелия Нинова за лидер на партията. Освен това, ако следва избраната риторика и продължава да критикува, ще има сериозни проблеми и по време на кандидат-президентската кампания, и на изборите.

Ген.Радев, независимо от говоренето, че категорично ще спечели,  представянето му ще зависи много от вицето, с което ще влезе в надпреварата. И ако неговите вибрации в изборния ден са добри, то ако вицето ги няма - тогава може да дръпне назад резултата, посочи астроложката.

АБВ- е в застой, затова съветът й е да излъчват кандидат, а да подкрепят друга двойка. Това се отнася и до ДПС, за когото също Меркурий влияе отрицателно. 

В недобра ситуация се намира и Реформаторския блок, тъй като вибрациите за кандидат-президентската му двойка - Трайчо Трайков и ген. Събев - не са добри в изборния ден.

В добра ситуация е Патриотичният фронт, които излъчиха Каракачанов и Нотев. Единствено неприятност е, че и двамата са в ден на трудности в самия изборен ден

ДОСТ се намират в емоционален период. От 29 юли те навлязоха в една много емоционална година, затова моят съвет към тях е също да подкрепят друга кандидатска двойка, подчерта Алена.