Обрат: Джоли и Пит може да останат семейство

Двамата се опитват да се възстановят от събитията, довели до раздялата им

Анджелина Джоли и Брад Пит когато бяха щастливи заедно

Анджелина Джоли и Брад Пит когато бяха щастливи заедно

Анджелина Джоли и Брад Пит може и да не се разведат, твърди „Ю Ес Ей Уикли”, позовавайки се на свой анонимен източник, близък до двамата. Според него, бившата двойка до момента не е направила нищо, за да задвижи процеса по официалната раздяла.

Брад правел опити да се промени, за да спечели Анджелина отново и всички техни близки вярват, че това ще стане.

„Тя все още е толкова влюбена в него“, твърди източникът.

Звездното семейство обяви, че се разделя през септември 2016 г. след две години брак и единадесет години заедно. Те са родители на шест деца, три от които са техни биологични, припомня "Дарик".

Актрисата, която спечели „Оскар“ през 2000 г., говори много малко за развода. Тя обаче признава, че през лятото на 2016 г. нещата между двамата са вървели „зле“ или по-скоро са "се усложнили“.

Джоли отрича причината за развода да е свързана с желанието на Брад Пит семейството да води по-уседнал начин на живот след години пътувания по четирите краища на света. Според нея не в това е проблемът, защото това е била една от великолепните възможности за техните деца.

Брад Пит също бе в труден творчески и личен период след раздялата си с Анджелина Джоли. В интервю за списание GQ той каза, че вини себе си за раздялата им и разкри, че напълно се е отказал от алкохола. Пит призна още, че е превърнал семейния им живот в хаос. Като основни свои грешка той изтъкна алкохола и неспособността да изразява емоциите си.

„Ние всички се възстановяваме от събитията, които доведоха до развода“, казва актрисата, без да дава подробности. Тя се опитва да си дава уверен вид пред децата в трудните за нея моменти. „Мисля, че е важно да плача под душа, а не пред тях", сподели Анжелина Джоли.