Нудисткият круиз на данъчните се оказа гей парти

Това разказват очевидци на меха конфуза пред Медиапул

"Забавната ситуация", разказана от финансовия министър Владислав Горанов, при която данъчни се оказали на нудистки круиз навътре в Черно море, всъщност е била още по-неудобна за бирниците. Разходката с лодка на данъчните не била сбирка на нудисти, а организирано гей парти.

Шокиращата новина публикува сайтът Медиапул.бг, която е отправила запитване към НАП с конкретни въпроси: "За какъв круиз става дума?", "Колко е струвала акцията на данъкоплатците?", "Какви нарушения са установени?", "Наложени ли са санкции?". Но така е не получили официален отговор. Словоохотливи присмехулници от приходната агенция обаче обяснили някои детайли около мега конфуза.

Агентите на НАП платили по 50 лева, за да ги пуснат на борда на въпросния круиз, на който по обясними причини никой нямало как да скрие касов апарат в джоба. Чак след като се оказали насред морето, данъчните от непосредствена близост усетили, че не само че круизът е нудистки, но на него са само хетеросексуални.

Нататък историята мълчи, но е ясно, че служебният дълг на агентите под прикритие на НАП им е повелявал да останат под прикритие, за да установят евентуалните щети за хазната.