Комбината на Крумова и Щърбева в сутрешния блок стартира с гафове

Водещите задават нелепи въпроси, а бившата комбинаторка Лора стана повод за коментари заради облеклото си

Лора Крумова и Галя Щърбева

Лора Крумова и Галя Щърбева

Новият неделен блок на Нова ТВ започна като скеч, който даде материал за шоуто "Господари на ефира". От медията решиха да включат в последния ден от седмицата "комбината" на Лора Крумова и Галя Щърбева. Крумова беше облечена като учителка от соца, коментират във Facebook. Журналистката носеше бяла риза и дълга черна пола, комбинирани с червени токчета.

През ваканцията тя е хванала и бронзов тен, който се стори неподходящ в комбинация с русата коса и облеклото. Колежката ѝ Галя Щърбева пък зададе въпроси по случая с Живко Мартинов, който беше отстранен като депутат от ГЕРБ, както и от самата партия, заради "Суджуцигейт".

Тя попита жалбоподателя, дали премиерът Бойко Борисов харесвал суджуци. На "оригиналния" въпрос той отговори, че няма представа, а през зимата ходел на лов, за да си прави суджуци. Самият Мартинов пък ѝ отговори, че след скандала се е чувал с премиера, но само писмено. В записано интервю на Лора Крумова със зам.-министъра на здравеопазването Мирослав Ненков бяха показани дори препарирани тестиси на кенгуру.

Допреди седмица сутрешният блок в събота и неделя в Нова ТВ се водеше от Деян Веселинов и Мира Иванова. След рокадите в медията, спортният журналист се включва в рубрика на "Здравей, България", а бившата му партньорка ще се показва само в събота.