Мистерия: Новата в СЕМ завършила аграрна икономика във Враца с 3,89

Колеги журналисти в шах коя е Галина Георгиева и с какво точно се е занимавала

Галина Георгиева

Галина Георгиева

Новият член на СЕМ Галина Георгиева от квотата на Народното събрание обърка както депутати, така и колеги журналисти. Припомняме, че тя влиза в съвета на мястото на Иво Атанасов, чийто мандат изтече. 

Според дипломата й, тя е завършила Аграрна икономика в мистериозен врачански филиал на УНСС с успех добър 3,89, пише сайтът "19 минути". Ден след избора ѝ в сайта на СЕМ пък все още няма никаква информация за биографията и професионалната й кариера.

Според оскъдната информация, която се появи при представянето ѝ, става ясно, че е започнала кариерата си в Нова ТВ, а след това е получила покана за развитие в тематичния канал Нова Плюс. Работила е за две от водещите телекомуникационни компании в България, а последното ѝ работно място е в ПРОФОН. Колеги обаче така и не могат да се сетят коя е въпросната Георгиева, с какво конкретно се е занимавала и какъв е професионалният и опит, с който е одобрена за член на СЕМ. В гилдията тя е тотално неразпознаваема. Остава въпросът по какъв начин специалистката по аграрна икономика е успяла да се добере до мястото в съвета. 

1563446421_9.jpg

1563448551_7.jpg

Снимки: 19 минути