Цветанов и младежи от ГЕРБ посадиха 28 фиданки в Рупите

Изключително съм щастлив, че за поредна година на Цветница имах възможността да бъда част от прекрасната инициатива на Младежи ГЕРБ-Благоевград "Да пуснем корени в България", която за 11-та поредна година се провежда в местността "Рупите". Това написа във фейсбук зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Пред всички присъстващи подчертах, че 28-те фиданки, които ще посадим по време на 11-та инициатива „Да пуснем корени в България, символизират членките на ЕС. Дръвчета са символ на това, че България е силна, когато е в Европейския съюз. Напомних, че преди 11 години идеята за инициативата дойде от Калин Каменов, който сега е кмет на един от най-големите областни центове – Враца. Калин преди 10 години се запозна с неговата прекрасна съпруга Мария, а преди 6 години точно тук на Рупите ѝ направи предложение за брак. Той наистина пусна корени в България.
Посочих, че няма по-хубаво нещо в живота от семейството и в тази връзка призовах всички да прекарат заедно с близките си предстоящите светли християнски празници, защото именно у дома се зареждаме с най-хубавите емоции.
По повод днешния ни личен празник с Калин Каменов - структурите на ГЕРБ ни подариха ръчно изработени и изрисувани великденски яйца с лика на Богородица.
След края на официалната част младежите от ГЕРБ - Петрич изненадаха присъстващите с флашмоб. Веднага след това започна и засаждането на самите фиданки, разказва Цветанов.