Треньорът: "Лудогорец`е длъжен да излезе и да спечели мача довечера

Концентрирани сме, за да излезем и да запишем първа победа, защото на отбора не приляга такъв точков актив, каза капитанът Светослав Дяков

Тази вечер в 22:00 часа Лудогорец приема АЕК Ларнака в мач от 4-ия кръг в група “А” на Лига Европа. На този етап "орлите" извоюваха точка и трябва да стигнат до успех, с който да продължат напред в надпреварата.

Разградчани загубиха с 2:3 от Байер Леверкузен и с 0:1 като гости на Цюрих. Срещу кипърците "орлите" спечелиха първа точка след равенство 1:1 като гости. Първи в група "А" е Цюрих с 9 точки, следван от Байер Леверкузен с 6 пункта, а Лудогорец е трети с 1 точка. АЕК Ларнака е последен с 1 пункт.

"За мен победата е задължителна, както и за отбора. Тимът е длъжен да излезе и да спечели този мач, и от там да съхраним шансовете си, колкото и да са минимални – в следващите мачове също да търсим успех и да направим така, че да преодолеем тази група", заяви треньорът на Лудогорец Тони Здравков.
"Концентрирани сме, за да излезем и да запишем първа победа, защото на отбор като Лудогорец не приляга такъв точков актив", каза капитанът Светослав Дяков.