Купонясващите в Bedroom Beach посрещат Валери Симеонов с викове „Палячо“ и "Оставка"

Във фейсбук се разпространява поредната нощна проверка на вицепремиера

Валери Симеонов

И тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов продължи рейда си  по дискотеките на курорта „Слънчев бряг“. Той се е опитал да въдворява тишина в нощен клуб Bedroom Beach , придружаван отново от полицаи, но е бил освиркан от гневни клиенти. В социалната мрежа вече се разпространява видео клип, публикуван от служител в заведението. От автентичните кадри става ясно, че Симеонов е посрещнат и изпратен от разпускащите в заведението младежи с викове „Палячо“, „Оставка“, „Валери е педал“ и „Довиждане“.
Вчера Симеонов публикува на личната си страница във фейсбук свой коментар от първата проверка, но за снощното „топло“ посрещане в Bedroom Beach няма и дума.
И двете нощни акции на Валери Симеонов в крайморския курорт са обект на остри критични и иронични коментари във Фейсбук.
Според държавните институции последните проверки на Националната агенция по приходите и полицията в курорта Слънчев бряг са установили редица нарушения.

Констатирани са данъчни нарушения, манипулация на данни за оборотите, издаване на неистински касови бонове.
Агенцията по храните установи нови случаи на продукти с неясен произход и на такива с изтекъл срок на годност.

В някои обекти се работи без здравни книжки и трудови договори. Констатирани са и нарушения на изискванията за противопожарна безопасност.


Резултатите ще бъдат обобщени в Координационния съвет по туризъм.