Христо Иванов: Нинова се присламчи към нашите идеи!

Румен Радев не иска подобен профил на главен прокурор

Христо Иванов

Христо Иванов

„Ние напуснахме властта доброволно през 2015 г., защото искаме да направим нещо ново. Радан Кънев ще е депутат от ЕНП“. Това заяви пред БТВ съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов. 

„Между нас няма пукнатини. Ясно искаме оставките на Румен Порожанив и на Пламен Георгиев“, допълни Христо Иванов, който е лидер на „Да, България“. 

„Ние сме приети в ЕС с дефицит. Нужен е мониторинг, защото властта не се справя от 12 години. Имаме вътрешен политически дефицит. Другият брадясал проблем за 12 години е Шенген. Не ни приемат, защото кацат самолети в София, а пътниците не се проверяват. Нужна е промяна на лицето на България в Европа, за това ще се борим. Светослав Малинов се оттегли заради лични убеждения“, каза още Атанасов. 

„Корнелия Нинова се присламчи към нас за позицията по повод избора на Кьовеши. Всеки българин иска законност. Ние сме за ефективно ползване на еврофондовете“, каза още Иванов. 

„Сотир Цацаров ще отиде при Румен Радев, за да го пита и да предаде какви са му изискванията за нов главен прокурор“, коментира лидерът на ДСБ.