Ген. Атанасов: Десницата трябва да се обедини, но няма да занимаваме хората с кухненски въпроси

Ще проведем разговор, които не трябва да са под прожекторите, за да ангажираме обществото с проблемите си

Ген. Атанас Атанасов

Ген. Атанас Атанасов

„ДПС има традиционно лицемерие. В правителството има най-малко един министър, който обслужва интересите на кръговете от фирми. Той е от националистите, но няма да му кажа името, за да не ходя по съдилищата. Народното събрание работи с под 10% одобрение сред обществото“. Това заяви пред БТВ лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов. 

„В момента има политическа криза в Народното събрание. Министерският съвет трябва да поиска вот на доверие от народните представители. Има скрита действителност. Трябва да се очертават признаците на напреженията на политическата криза“, каза още ген. Атанасов.

„Народното събрание е обезличено, когато става дума за изразходване на пари. Има огромни излишъци, които се дават незаконно. Трябва да се промени бюджетът, защото се хвърля прах в очите на хората. Нужен ни е и независим главен прокурор. Десницата трябва да се събере и да водим разговори. Не искам да зачеркавам никого и няма да занимаваме хората с кухненски въпроси в дясното пространство“, коментира ген. Атанасов.