Босия отговаря на Беновска: Да си намери донори за присаждане на мозъчно вещество и морал

Николай Колев - Босия

Николай Колев - Босия

Николай Колев – Босия, който вече 26 дена провежда гладна стачка срещу корупционната система при издаването на свидетелства за управление на МПС, отговори саркастично на журналистката Илияна Беновска. Преди дни по време на пресконференция в БТА в подкрепа на Босия тя обяви иронично, че нейното „Радио К2” започва кампания да събере средства за поставяне на зъби в устата на гладуващия Николай Колев -Босия, за да може той да се усмихва и да се храни”.

„Днес лицето Беновска се загрижи за зъбите ми и реши да събира пари, за да ме прати на зъболекар, понеже, видите ли, не мога да дъвча и затова съм обявил гладна стачка.
Препоръчвам и горещо да употреби тези пари за две други изключително необходими за нея неща. Да си намери донори за присаждане на мозъчно вещество и морал. А иначе тя би пратила на зъболекар и отец Матей Миткалото, че и Паисий Хилендарски. Но, както ви казах, мухата не може да събира мед. Тя може само да кацне на лайното и след това на вас, за да ви оцапа и зарази”, коментира на блога си Босия.