"Атака" и ПФ стигнаха до бой в пленарна зала заради определението "перхидролено човече"

Сидеров обвини Валери Симеонов, че разпространявал гей-порно. Така ще говориш на лумпените отвън, отговори Симонов

"Това е военен заем, който ще струва на българския данъкоплатец 27 милиарда лева", заяви в пленарна зала лидерът на "Атака" Волен Сидеров и обяви, че депутатите му ще гласуват против.

Той обвини Валери Симеонов от ПФ в "сделка, заради която ще подкрепи този българоубийствен заем".

Бившият му съюзник Симеонов не му остана длъжен и заяви: "Шокиран съм, господин Сидеров, не мога да ви позная. Говорите за сделки, кокали-това ли е мисленето и разбирането ви как се прави политика. Така ще говорите с лумпените отвън, които сте довели".

"Гласът ви е слабичък, а ръстът нисичък-не чувам какво подвиквате от залата" обърна се към Сидеров съпредседателят на ПФ.

Той беше прекъснат от крясъците на Меглена Александрова от АТАКА и добави, че се чувствал "на скандал на недоволни магистралки"

Сидеров едва дочака края на изказването му и се развика срещу него от трибуната: 
"Вие сте доставчик и разпространител на гей-порно, олигарх, който крие данъци".

След като заседанието продължи на трибуната излезе Антон Касабов, който извади от равновесие Сидеров с думите: "Трябва да вдигна малко микрофоните, ръстът ми е доста по-висок от ръста на перхидроленото човече..."

Той не успя да довърши репликата си, защото цялата група на "Атака", предвождана от Сидеров се нахвърли върху него, в опит да го свали от трибуната.

Квесторите разделиха двете групи, Цачева отне думата на Касабов и прекрати заседанието, след многократни призиви депутатите да се върнат на местата си.