Антоанета Христова: "Апартаментгейт" е подготвена атака срещу управляващите

Идеолозите, които го сътвориха едва ли са очаквали такъв ефект от този скандал.

Идеолозите, които сътвориха "апартаментгейт", защото това беше подготвена атака срещу управляващите, едва ли са очаквали такъв ефект да произведе този скандал. В този скандал имаше замисъл, тъй като бе черен пиар, насочен срещу ГЕРБ. Това заяви в сутрешния блок на bTV политическият психолог проф. д-р Антоанета Христова по повод скандала с имотите на властта.

,,В резултат от "апартаментгейт" видяхме, че политикът не е равен на гражданина, макар че и двамата могат да извършат една и съща грешка. В тези апартаментни скандали моралът стана актуална тематика, а ГЕРБ започна да се прочиства, зададе стандарт за реакция'', посочи Христова и допълни, че усещането за несправедливост рони престижа на всички политици.

По думите ѝ премиерът Борисов има право да бъде ядосан, тъй като правителството е сторило много за страната и е нормално сега да светят всякакви лампи.

,,Всички социологически данни в момента са в рамките на статистическата грешка. Имайте предвид че от днес започва същинската предизборна кампания, а датата 26-и май ще бъде много важна за всички политически партии'', отбеля още Христова.