Николай Ненчев откри изложба по повод 120-годишнината на земеделския съюз

Днес независимият кандидат за евродепутат Николай Ненчев започна посещението си в гр. Перник с молебен за здраве и благоденствие на всички българи в храма " Св. Иван. Рилски". Поводът беше откриването на изложба посветена на 120 години от създаването на земеделския съюз.

Той се обърна към всички присъстващи с думите: " В своята 120 годишна история, организацията към която винаги съм принадлежал е страдала и загубила много свои достойни синове и дъщери. А решенията и действията на нейните членове винаги са били в името на демокрацията и благоденствието на всички българи. Днес,повече от всякога имаме нужда  да укрепим вярата си и да следваме уверено пътя на истината. Във време, в което хулите и лъжите взимат превес в нашето ежедневие, нека не забравяме, че писано е: ако имате вяра колкото синапово зърно, ще кажете на тази планина:Премести се от тук там и тя ще се премести. И нищо няма да е невъзможно за вас.” 

В срещи и дискусии продължи посещението в Перник,защото: "за мен е важно да работя за силна и обединена Европа, не за самата Европа, а заради хората!" С тези думи завърши Н. Ненчев. 

nenchev_hram_1.jpg