Ники Михайлов изгонил Николета

Екс водещата на предаването "Папараци" изненадващо се прибра в България заедно с дъщеря си от Валери Божинов

В добрите стари времена

В добрите стари времена

Николета Лозанова и Ники Михайлов са се разделили след бурен скандал, пише "Уикенд". Този упорит слух обикаля светските среди от няколко дни, след като плеймейтката и екс водеща на предаването "Папараци" изненадващо се прибра в България заедно с дъщеря си от Валери Божинов. В началото на годината Ни Ло се премести да живее в Кипър, след като синът на Боби Михайлов подписа договор с футболния тим "Омония" от столицата на островната държава Никозия. Наскоро пък се заговори, че красавицата е бременна и това даде повод на някои да заподозрат, че Николета се е прибрала в родината за лекарски прегледи и изследвания, свързани с бременността й. 

Познати на Ни Ло обаче отрекоха мълвата, че тя очаква бебе. Според тях хубавицата е напуснала Кипър, тъй като се скарала с любимия си Ники Михайлов. Според клюката, между двамата е имало бурен скандал, породен от вратаря, който изревнувал любимата си. Не е известно дали ревността на Малката Перука е имала основание, но според една от версиите за раздялата им, вратарят е заловил половинката си да си пише с друг мъж. Самата Николета е отрекла категорично, че се е разделила с футболиста. Според думите й, цитирани от нейни приятелки пред "Уикенд", плеймейтката е оставила Николай за няколко седмици, тъй като той бил на продължителен лагер с футболния си тим и тя трябвало да стои сама в дома им в Никозия. 

Паметливи обаче припомниха, че Николета отричаше и за раздялата си с Валери Божинов, преди нападателят да оповести с декларация, че се развежда с нея.