"Фермата": Напрежението между волейболист и икономист изби с пълна сила

Владимир Николов и Владимир Каролев в конфликт на тема лидерство

В последния епизод на "Фермата" напрежението между волейболиста Владимир Николов и икономиста Владимир Каролев изби с пълна сила. Първоначалните симпатии се трансформираха в дразнене, а от няколко дни темата е лидерство. Ббившият капитан на националите дори критикува доколко старейшината се справя с разпределянето на работата.

Снощи обаче скандалите между тях не стихнаха, а Николов директно нападна икономиста и му повиши тон. Каролев веднага реагира и се опита да дава задачи на мъжете, чието командване вече беше поверено на Николов от фермера на седмицата Марина.

"Опитваш се да всееш разкол", обвини го волейболистът и настоя адашът му да получи отделна задача, по която да работи сам.

"Да видим дали ще направи шкафа за боклука, той е достатъчно елементарен за неговите способности", ядоса се фермерският съветник.

Николов излезе от кожата си и преди това, когато Каролев потърси подкрепа от него след скандал с групата.

Фермерите вдигнаха мерника на старейшината си заради кошница с колбаси, която трябваше да получат, ако отборът на месоядните спечели игра по исторически въпроси за София.

Като най-силния участник по темата, бившият общински съветник беше умоляван да греши в играта. Той оглавяваше отбора на вегетарианците и тяхната награда беше кошница с плодове. Каролев обаче даваше ту грешни, ту верни отговори, с което подразни мнозинството месоядни.

"Нарочно сбърках два отговора, а вие дори не знаете кои са Цар Борис и Царица Йоанна", скочи им Каролев, когато неговият отбор победи и месото за пореден път се оказа мираж.

Освен бунта на фермерите, че мисли за егото си, вместо за общия интерес, икономистът получи и един силен "диагонал" от Владо.

"Ти си противоречиш, искаше ли да спечелиш или не? Това почва да ме дразни повече, отколкото мога да издържа", каза волейболистът.