Волен, Светлозар, Гинка и Корнелинка

Думите ви са грубо неуважение към изборния процес в Руската федерация, г-н президент

Светослав Пинтев 

Пропагандната война, водена от евразиатщината, която с всички сили се стреми да ни попречи да бъдем „равноправни с другите европейски народи“, е във вихъра си, тя става все по-безпардонна и яростна. В нея е впрегната дори Църквата, и не само нашата, редом  с имбецилите от социалните мрежи. Парадът води самият патриарх на Москва и цяла Русия. И не случайно….
„Редно да си зададем въпроса дали в България пристигна духовник, или чекист, скрит зад расо“, каза при идването му доц. д-р Дилян Николчев, преподавател и изследовател в областта на църковното право и устройство и управление. Наистина е редно, но в институциите ни няма кой да си задава такива въпроси. Там чудесно знаят отговорите им, та предпочитат да си траят. От най-горе до долу. Да вземем президента…. 
Държавният глава Румен Радев направи 

невероятен дипломатически гаф

И никой не му обърна грам внимание. Прави го за пореден път, без медиите изобщо да реагират. Още през декември 2017 г. той заяви, че е поканил президента на Русия Владимир Путин да дойде у нас точно на 3-ти март т.г. за тържествата на Шипка.  Той нямало да може, заради изборите на 18 март, но пък щял да дойде до края на годината. Все едно тези избори изобщо не съществуват или пък Радев е ненадминат ясновидец , който знае предварително резултатите. Дори да беше такъв, няма право да говори така от висотата на поста си, просто няма това право.
Думите ви са грубо неуважение  към изборния процес в  Руската федерация, г-н президент. Да не говорим изобщо за България и българите.
 Тези дни Румен Радев радостно повтори този гаф в интервю за ТАСС, което значи, че дори от неговия екип не са забелязали първата му издънка. Или са търсили точно този ефект? 
  На всички е ясно, че Путин ще спечели ударно тези избори, но да го каже един български президент… Наистина ли никой не разбира колко нелепо е това? 
А и все едно повтаря думите на Ксения Собчак: „На 18 март президентът на Руската федерация ще назначи президента на Руската федерация.“
 Министерството на енергетиката на България пък трябвало да представи предложения за това дали да се продължат усилията за реализиране на проекта АЕЦ „Белене“ до края на юни т.г., предаде Ройтерс. Представяте ли се да каже, че трябва да продължат. Ще стане страшно, но пък винаги става още по-тъмно преди да разсъмне.
На този фон на небосклона на всенародното внимание

грейна една нова фигура  

Всички тези съвременни великани -„царе, папи, патриарси“, пропагандни войници, бяха изтикани от нея, без да е ясно точно каква го играе.  Само преди дни никой не я харесваше, всички вкупом я ругаеха. Вече е съвсем друго, сега е идол. 
Собственичката на "Инерком“  Гинка Върбакова сякаш с един замах обърна общественото мнение в своя полза и си спечели впечатляващ брой фенове, когато направи за смях Корнелия Нинова. Купувачката на българските активи на ЧЕЗ обра овациите в социалните мрежи с невиния въпрос-затапка /казано по детски-б.р./, който зададе по време на излушването в парламентарната комисия по енергетика. Той моментално станана тотален хит в онлайн пространството, после и извън него. Не вярвам някой от четящите този текст  да го е пропуснал, но да го припомним, защото е фундаментален.
 Ето го:   "От лидера на една политическа сила беше зададен въпросът как може Гинка от Пазарджик на 43 години да си купи ЧЕЗ. Мога ли и аз да върна въпрос в същия стил: А как може млада дама от село Крушовица на 28 години да си купи "Техноимпекс"?” 

Оркестърът свири туш, както се казва 

„Корнелия Нинова мислеше, че ще присъства на цирк, а се оказа, че целият цирк  й се смее”, написа някой във Фейсбук. Атаката й срещу Гинка на другия ден беше повече от неуместна, крайно неподходяща за ранга й. Много по-мъдро щеше да е, ако си замълчи, но сърце мъжко не трае, както е казал поетът. Така Нинова само засили топлите чувства към новата атракция на сцената. Нищо, че най-малоумните хибридни сайтове излязоха със заглавия от рода на „Корнелия размаза Гинка“. Така само показаха кого точно обслужват. Не, че не знаем. 
„Народ, чиято Гинка е по къс ръкав на 13 градуса по Целзий, не може да бъде унищожен», коментира друг, под снимката , на която прочутата вече бизнесдама,  до вчера тотално неизвестна, стои между вицепремиера Томислав Дончев и финансовия министър Владислав Горанов, пременена в оскъдна откъм плат рокличка, ушита за разходка в топъл юнски ден. 
 Толкова неочаквано беше, че Корнелия си намери майстора в лицето на Гинка, че за малко да ми стане мъчно за шефката на БСП. Чувство,  на което никога не съм допускал, че съм способен, още му се чудя. От водачката-биткаджия, която винаги е готова да призове някой и друг премиер да се разберат навън, за секунди тя се превърна в една много малка Корнелинка... Въздържах се обаче да й съчувствам... 
 Стана ми мъчно за друг. 

Казва се  Светлозар Лазаров

Той е координатор или нещо подобно на «Атака», бивш главен секретар на МВР. Пред него са блеснали житата на щедрата евроазиятщина, така поне казват. 
 „Какво лошо има в това, че съм посетил Крим, „Атака” работи с консервативното крило на „Единна Русия”. Смятаме, че санкциите срещу Русия трябва да паднат». Това обяви в предаването „Лице в лице” преди време този самороден гений.  Тези дни достигна още по-големи висоти, очертаващи конкретните задачи, които е получил. 
За бъдещата светла кариера на Светлозар, макар, че определено стои на страната на мрака, злите езици казват, че през юни 2017 г. КОЙ наредил именно той да смени Волен Сидеров като лидер на партията. Дал срок една година, която изтича след 3-4 месеца. Чакаме развръзката. Може пък и да се окаже вярно, Светлозар не е кой да е. Той е зет на крупен червен бизнесмен, влиятелен по най-високите партийни върхове и в силовитне структури, който го изстреля в МВР по времето на недоразумението с Орешарски, а после и в политиката.  Казват, че даже и масон го направил. 
«Къде е сега приятелят на много други наши червени масони, Велик майстор от  ложата «Пропаганда дуе» Личо Джели?», казах си, когато чух този изумителен слух. Да види

 аленочервен масонски кон, вързан на атакистка ясла, боб яде ли? 

Та ми стана мъчно за Светлозар, когато си представих, че може да попадне на пътя на някоя като Гинка, която, по мое скромно мнение, ще го прегази като товарен влак цинкова кофа. 
 Гледах го по телевизията преди дни и останах смаян колко открито мечтае за съюз с червените, търпение няма, милото. Ще кажеш, че някой му е прочел какво пише в сценария, защото силно се съмнявам, че може сам да се сети. Светлозар каза така: „Ако БСП застанат до нас за "Белене", Истанбулската конвенция и за откупуването на контролни дялове от структуропределящите предприятия, то нека да работим заедно". Па плеснали с ръце и се прегърнали, на евразиатското хоро се хванали. Сладури.
Не знам дали е вярно това, че ще  го правят пръв в «Атака», ама, ако излезе вярно и се сдружат с БСП, за да правят АЕЦ «Белене», тогава 

пласмасовите маси няма да го спасят от камъните

Както спасиха Волен.  Както няма да спасят и всеки друг с подобни идеи в главата, апропо.
  Волен Сидеров може да е всякакъв, но знае кога и как да използва пластмасовата маса за прикритие, има дар слово, сече му пипето, това не може да се отрече. Той знае точно колко дълго да продължи истерията около поредния му скандал, целящ да активира гласоподавателите-екстремисти, които да го вкарат за пореден път в парламента, като винаги успява. Знае също кога да е спокоен като Рогат  камък, вожд на сиуксите. Това го наблюдавахме до скоро.
 Навръх 3 март  Фейсбук ми припомни, че през 2016 съм писал в блога си за изстъпленията на хората му: Ето какво: 
    «Навръх 3 март привърженици на определяната като неонацистката партия "Атака" поругаха знамето на Европейския съюз. Смъкнаха го от пилоните на НДК и го стъпкаха с краката си. Искам да знам как ще бъдат наказани извършителите? Кога? Кой ще носи отговорност , ако това не се случи».
Честито на печелившите, наказанието очевидно е да са във властта. И в следващата. Нищо чудно, че Волен се активира точно сега. Нали е сложен там, за да тъпче знамена... Иначе ще бъде сложен друг.