Пипалата на Кремълската престъпна групировката у нас мърдат все повече

И е крайно време да бъдат отрязани, но КОЙ

Светослав Пинтев

Обсъждането на украинските избори в студиата на руските телевизии напомня 

разговор на импотентни и стари моми за секса

Това твърди руският журналист Игор Яковенко. „Защо са всичките тези странни и смешни движения?“ възмущава се един.  – „Не ви ли се струва, че тези хора просто са невменяеми““- подхвърля втори. „На нас с вас и през акъла не може да ни мине да правим това“, казва трети.
„По всички руски телевизионни програми водещи и „експерти“ със скрита завист и мъка разглеждат картата на Украйна, разграфена в различни цветове според предпочитанията на избирателите. И всички те разбират, че това разнообразие е политическият живот, а това в Русия не трябва да се нарича другояче освен мъртва зона“, пише Яковенко. И продължава: „Бидейки 

гражданин на страната-агресор 

аз не давам оценки и не изказвам  своето мнение за участниците в президентската надпревара в Украйна“.  Достойна позиция, споделяна и от много други руски журналисти. 

Гари Каспаров пък казва: „Когато у нас се появят избори, тогава ще обсъждаме, какво става при съседите".
В България пък почти никой не коментира в конкретика изборите в Украйна, сякаш са на Луната, но по съвсем други причини. Виж, турските са ясни на кьораво и сакато. 
 Може би е така, защото водещите наши „експерти“, които дежурно говорят как санкциите срещу Русия трябва да се премахнат, как ЕС загива, а Путин е мирен, човечен и мъдър президент, на когото империалистите вадят душата с дяволски мъчения в стремежа си да плячкосат страната му, се чувстват свързани със страната-агресор. Че са свързани, свързани са, но, разбира се, нашите путински отряди не страдат от морални задръжки като споменатите им руски колеги. Просто не знаят какво да кажат, хабер си нямат какво се случва по земите, откъдето са дошли предците ни. А и е малко неудобно да коментираш Украйна, да не се обидят нещо съветските другари. 

Не се знае кога ще сгазиш лука

И къде… Даже троловете мълчат като пукали и се пулят в тъмното, но не виждат нищо, за разлика от пукалите. А българското общество изобщо не получава никакви смислени анализи за президентските избори в Украйна. То и безсмислени няма, де. А това е страна, която има ключово значение за бъдещето на днешна Европа, на световния ред, страна близка до нас в много отношения, страна, която стана жертва на агресия, защото се вдигна като един, за да защити естествения си път-този към обединена Европа. Факт, който вбесява петата колона по света и у нас, докара я до 

неистов бяс

 За тях е необяснимо да избереш демокрацията и европейския свят пред „великия Путин“, пред самодържеца, пред насилието и хибридната война.
Затова у нас тази тема е „табу“ за „анализаторите“.
И ето, вчера един заблуден десен гражданин написа, че на първия тур на изборите в Украйна е спечелил  човек на Путин. Откъде да знае, че Зеленски със собствени средства финансира един батальон, който отиде да воюва с проруските сепаратисти в Донбас и в много отношения е доста по яростен противник на путинизма от Порошенко.
   У нас такива подробности изобщо не са важни, важното е, че 

Волен произвежда „политически академици“

Жива да не бях, както се изрази една от неговите последни оцелели фенки.
Няма шега, ако още не сте чули….Хиляди български младежи напуснаха селата си и се вляха в редиците на българския шоубизнес, както се казва. Не, че по селата са останали много младежи, но така е приказката.
 Волен Сидеров стартира кастинг "Политическа академия" по своята Алфа ТВ, където заедно с Десислав Чуколов и Явор Нотев избират кандидати за евродепутати, както писахме. Критерият е ясен- колко по-зашеметяваща просъветска или проруска глупотевина  каже, нищо че двата вида щуротии са диаметрално противоположни по същността си, а първата погреба втората с трясък, толкова е по-достоен за евродепутат. Или обратното…
Смятам, че мога с лекота да убедя тези „титани на мисълта“ да ме номинират за кандидат евродепутат от „Атака“, ако поискам. Трябва само да се направя на някой друг и да се обадя. Ще припомня една руска „новина“ опреди няколко години с подходящия патос, сигурен съм, че Волен и компания ще изпаднат в 

православен екстаз

Още повече, че той е и парче богослов.  Тази новина поднесе преди време в ефира на прочутата телевизия "Царьград“  Наталия Поклонская, бивш  главен прокурор на анексирания Крим, ако Аншлус не е по-точният термин от анексия, както си мисля.  Председател на надзорния съвет на телевизията е прочутия по света и особено у нас генерал от КГБ Леонид Решетников, който тези дни заяви, че Русия никога няма да ни върне архивите, а на страницата заплашиха, че ще изтрият България от лицето на Земята, маломниците. Той го лайкна. 
  Но по-интересно е да си говорим за апетитната Поклонска. Тази доста интересна млада дама, депутат от "Единна Руссия" в Държавната Дума, заяви през 2016 г., струва ми се, че бюст на последния руски цар и император Николай II, който е курдисан в прокуратурата на Симферопол, Крим, пуска миро.  

Бюстът на самодържеца плаче, братя….

 И това не е никак чудно, като се има предвид как предшествениците на Путин избиха него и семейството му, унищожиха страната му, за да изградят мутанта СССР. Той се сгромоляса, както знаем, а е много спорно дали Руската федерация под ръководството на настоящия президент изобщо е руска държава, а не такава на мафията, което обаче е  друга тема, за друг разговор.
За Наталия Поклонская  последният руски император е фикс идея, говори предимно за нето. Засега последен, разбира се. Може да се окаже, че царят плаче, че Путин 

още не е сложил короната

Та Наталка да му я връчи. Там всичко е възможно.  Мисля, че Волен веднага ще се влюби в нея. 
Естествено е, че ще я предпочита пред бившия си кум Валери Симеонов,  който не разбира крехката му душевност. Не се разбраха например за общо участие на евроизборите, точно заради Москва. Бившият вицепремиер обясни, че НФСБ не може да се яви заедно с „Атака“ на евроизборите заради непреодолимите различия в отношението към Русия.
„Ще се получи нещо като оксиморон, дървено желязо ще се получи. Във вътрешната политика нямаме такива сериозни разминавания и коалицията продължава да съществува. Но по отношение на външната – няма как да излъчим евродепутати, които ще бъдат на различни позиции. Това би било шизофренично и няма да бъде добро за нашата държава“, коментира лидерът на НФСБ. Чест прави на Валери Симеонов , че го каза. 
И сега шеф Волен ще избира 

най-добрия готвач

Или кандидат- евродепутат от „Атака“, все едно.
В негова чест ще завършим с цитат от един руски журналист, както започнахме „Мафията – интернационална“ е статия от блога на Леонид Невзлин, от 2 април. Там той пише: 
„Путинска Русия ясно определи своята роля на международната арена: подкрепа и защита на диктаторските режими. И на първо място тези, които са обвързани с бизнес интересите на руските мафиотски кланове. Сирия, Венецуела са от този списък. Особено място заема Беларус. Кремъл възприема много други страни като дъщерни дружества на своята организирана престъпна групировка и се държи съответно - някого ограбва, другиго подчинява, наказва или насърчава“.
Бихме допълнили, че  пипалата на групировката у нас мърдат все повече. И е крайно време да бъдат отрязани.