Неудобни думи: Болшевишкият вирус не се лекува – просто убива!

Идеите на световните диктатори са за масов терор, за нова война

Александър Йорданов

Александър Йорданов

Александър Йорданов

Всеки нормален човек се дразни и възмущава справедливо от наглото имперско поведение на Русия. Всъщност днешните управници на Русия са наследници на болшевиките. На тия убийци – болшевиките, съперничат само хунвейбините на китайския ненормалник Мао Дзъдун. Убивали са без да им мигне окото. Затова и днес Путин все по-често говори за войни, фукняви се с оръжия, 

внушава на руснаците болшевишко-хунвейбински идеи

 Това са идеи за убиване, за масов терор, за нова война. Нищо културно, хуманно не е казал досега този Путин. И показателно е, че винаги подкрепя диктатори, убийци на своите народи. Показателна бе подкрепата му за Башар Асад, а сега и за венецуелския "болшевик" Мадуро. Това е болест някаква. Не казвам, че всички руснаци боледуват от нея, но със сигурност и видимо боледуват заразените с болшевишкия вирус. Наши русофили общували с болни в Русия или у нас, също боледуват. 
Известно ни е, че тази болест не се лекува. Тя е неизлечима. Показателен е примерът с нашите социалисти. Какво ли не направиха. Името си смениха и вече не се наричат комунисти, през август 1990 г. дори си подпалиха партийния дом с надеждата, че огънят ще унищожи вируса. Колко пъти си сменяха председателите на партията, един дори го изпратиха чак в Брюксел на лечение. От друга партия си взеха лидер – и нищо. Няма промяна в състоянието. Защото е факт, че тази болест не мори веднага, но мъчи. Влезе ли ти веднъж по въздушно-капков път болшевизмът – спасение няма. Тормози те цял живот и така си отиваш от този свят –заедно с вируса в себе си.
Вярно е, че се взимат предпазни мерки. Днес политическата медицина е много добре развита отколкото в миналото. Доста голяма част от заразената територия на някогашния Съветски съюз бе отрязана и така болестта бе частично ограничена. Защото това е 

първата стъпка – ограничаването на заразата

 Така се прави при всички вирусни инфекции. Лекарите съветват да не се излиза много от дома, да се ограничи общуването. Хубаво е, че Владимир Путин отиде в Сърбия, а не дойде у нас. Това е здравословно. Защо е опасен този вирус на болшевизма. Ето ви пример.

detsa_nikolai_vtori.jpg

На снимките виждате две деца – момченце и момиченце. Това са две от децата на руския император Николай II. През нощта на 16 срещу 17 юли 1918 г. в мазето на къщата на Ипатиев в Екатеринбург по заповед на духовния гуру на болшевиките Владимир Илич Улянов с прякор Ленин, заразените от вируса разстрелват цялото семейство на този император. Убиват го заедно със съпругата му, с децата, дори с прислугата му. Да ги питаш защо са го направили, защо и децата са убили, не могат да отговорят. Какво са им били виновни дечицата?

Днешният руснак се изживява като 

наследник и на убитите, и на убийците

 Това е от вируса. Той обърква съзнанието, не мори директно, но мъчи. И като си помисли човек, че предците на днешните руснаци са унищожавали милиони невинни хора – жени, деца, старци, направо ужас да те обземе. Но не правят ли същото в наши дни в Украйна, например? Ами нашите вирусоносители? Нали и те като се заразяват в началото на ХХ век показват същата симптоматика. Я що народ са изтрепали, както преди, така и след 9-ти септември? Другият антихуманен вирус – на фашизма и той беше някакъв свински грип, но някак си бе преболедуван. Самите болни – германците, откриха лек срещу него. Но руската политическа медицина е сериозно изостанала и затова днес има толкова много заболели в Русия. Затова там можете да видите старица, която се кръсти пред икона с образа на масовия убиец Сталин. Затова и Владимир Путин подкрепя също заразения Николас Мадуро в далечна Венецуела. Лоша работа. Аз съм убеден, че все пак ХХI век ще намери лечение и за тали болест. Трябва да живеем с надежда. Но предпазните мерки са задължителни. Как може например да ставате членове на заразена партия? Ами няма да го правите. Ще избягвате такива контакти. Ето, пресен пример. Докато летеше в небето на Румен Радев нищо му нямаше. Омеша се с вирусоносителите и сте свидетели какво се случва. При това е президент. Конституцията му дава всички предпазни мерки наготово. И голяма заплата има, най-голямата. Но вирусът не прощава. За това и той като Путин – за Мадуро. И все пак. Надеждата, да е жива и здрава надеждата.