ДАНС, занимайте се вече с Волен, той не е Висоцки

Има да чакате Сидеров да ви повози, но пък извози всички

Волен Сидеров

Волен Сидеров

Светослав Пинтев

Защо убиецът на журналистката Виктория Маринова е бил оставен да напусне страната, попита лидерът на "Атака" Волен Сидеров в парламента.  Не се изисква много акъл, за да стигнеш до извода, че по време на излизането на боксьора-изрод  разследващите все още на са били стигнали до неговото име като заподозрян. Волен обаче това  изобщо не го интересува. Той мъсти за семейната чест.   Било чист късмет, че престъпникът е избрал Германия, а не Судан.
Скандалът с жената на Сидеров остана под сянката на истерията около убийството, а той е огромен. 
 Хубаво е всеки гражданин да може да обяви този, който е обидил жена му на пътя за ислямист, джихадист и терорист, да може да вдигне бесен  

скандал на шефа на ДАНС 

Да го направи сам да си говори, да пусне разговора с него в ефир а за капак да поиска оставката му, когато смята, че е засегнато неговото семейството. Това не е така, както знаете. За един обикновен гражданин това е немислимо, това е привилегия само за богоизбраните. За един божествен белокос мъж, а не за някакъв си пудел.
  За онзи, който си мисли, че е заместил Доган като балансьор и всичко му е позволено. 
Слушах няколко пъти записа на телефонния разговор на Волен Сидеров с шефа на ДАНС и всеки път се удивлявах все повече и повече основно от две неща. 
Едното е изключителната наглост на лидера на „Атака“. Това държание, разбира се, не е новина за никого. За Волен то е modus vivendi, начин на живот, казано по нашенски. Особено, когато реши, че идват избори и трябва да мобилизира най-агресивния електорат, който не е никак малък и всеки път му помага пак да влезе в парламента. Дали и сега не е решил така. Или са го решили началниците под петолъчката и 

са му наредили да разклати лодката  

Най-вече ме потресе това, че началникът на ДАНС не се и опита да  постави на мястото му самозабравилия се политик, да му каже например: „Аз съм български офицер, не можете да се държите така с мен, каквито и позиции да имате във властта.“ Или там вече не се водеха офицери?
 Асоциацията, която ми идва е, че така беше направил преди време един квартален съветски милиционер, когато Владимир Висоцки го заплашил, че ще се обади на министъра на вътрешните работи и посегнал към слушалката. /Униформеният казал, че е съветски офицер, де - б.а./  Вече легендарният артист и певец се сепнал и му се извинил. Изпитвал силно неудобство от държанието си тогава и редовно го качвал в новата си западна кола, за да го повози. Нищо, че действително е можел с едно обаждане да му духне под опашката.  
Волен Сидеров, разбира се, 

не е Висоцки

 Има да чакате да ви повози. Но пък извози всички. Той е крепителят на властта. Както и на тази на Орешарски. 
 Един началник на ДАНС да няма куража, който е можел да си позволи дори един съветски  милиционер, това е направо страшно.  Нищо не му каза напреки. Само оправдания и мънкане.  И ние очакваме тези хора да защитават националната сигурност, както предполага името на институцията, която ръководи, да  ни пазят от международния тероризъм, шпионаж и не знам още какво си. 
Учудващо ли е, че повечето европейски страни обезвреждат и залавят цели гроздове от руски шпиони напоследък, а у нас такива няма. Нищо, че и децата знаят - един от центровете на путинисткия шпионаж на Балканите е  в София.  След като написах горните редове научих, че все пак са обезвредили един във военното министерство. Браво.
 Това пък ме навежда на мисълта - лидерът на „Атака“ не трябва ли да бъде разследван, за да се види дали случаят с жена му и суданеца не е постановка, поръчана от чужди служби. Сещате ли се кои? Има предостатъчно данни за връзките на лицето с тази страна. Или не?
Чудя се дали Волен Сидеров щеше да се държи така, ако началник на ДАНС беше останал... Делян Пеевски, да речем.  Може, ама надали. 
 Според информацията разпространена      от МВР суданецът „насочил словесната си агресия“ към съпругата му. 
За което Волен поиска да бъде задържан и екстрадиран. Като знаем как обикновено се държеше Деница Гарджева по време на политическата си „кариера“, дори в парламента или в  телевизионните студия, дали тя не е проявила мъничко словесна агресия. Сигурен съм, че е имало цял водопад.  Нея къде трябва да я изпратят? 

Ами Волен?

 Не нахлу ли той през 2007 г. с 50 души в редакциите на два вестника, за да се саморазправи с журналисти по повод публикацията, че ДПС е платило за раждането на "Атака" 1,6 млн. лв.   А колегите си имаха документ с подписа на Ахмед Доган и печата на ДПС. Пазя си едно копие в компютъра. Не съм чул да е правена графологича експертиза на парафа на Сокола, апропо, за да се сложи край не този въпрос.   
 Не е ли Волен Сидеров  човекът, който провокира боя пред софийската джамия “Баня Башъ” през май 2011 г. и застраши гражданския мир. Не е ли той този, който всекидневно ругаеше и заплашваше с мегафон протестиращите срещу кабинета Орешарски през 2013 г., та се наложи хората му да го отбраняват с пластмасови маси. Тогава един полицай ми каза, че с удоволствие би го ударил, ако можеше.  Ала по онова време го и снимаха как влиза с пистолет в парламента. 
Кой скочи през 2014 г. по време на полет със самолет срещу френския дипломат Стефани Дюмортие, директорка на "Алианс франсез" във Варна?
 Не е ли същият, който през 2015 г. безчинстваше в НАТФИЗ и нападаше като талибан български студенти. Случаите нямат брой, а истинско наказание за този човек няма, затова ескалира и безочието му, откритото пропогандиране на чужди, агресивни към България страни.
 Точно с това отдавна трябваше да се занимае ДАНС.