Антихристът ликува! Служителите на култа искат да „разпнат“ Станишев

Отдалечаването на БСП от Европа вече изглежда необратимо

Гледан в една  посока, но виждат различна визия за БСП

Гледан в една посока, но виждат различна визия за БСП

Политическата бездна — това е най-дълбоката от всички бездни, в нея човек може да пада цял живот

Светослав Пинтев

Руският патриарх Кирил, кадър на КГБ и наследници, както си е редно,  размаха пръст на собствениците на смартфони и ги заплаши люто да внимават, когато употребяват „световна мрежа от джаджи“, тъй като това представлява  „възможност да се установи глобален контрол над човечеството“, както съобщихме. 
Което нагледно обяснява защо Остап  Бендер в „Златният телец” (1931)) изразява така бурно своята ненавист към „ксендзове, а също така  равини, далайлами, попове, шамани и всякакви други

„служители на култа“

 Още повече, че от тогава датира традицията „служителите на култа към Бога да са и служители на ЧК, както и да се казва през годините зловещата служба. Традиция, която цъфти и до днес в бившия СССР, че и у нас.
Всъщност не, грешката е моя, през тридесетте Руската православна църква е на ръба на тоталната физическа ликвидация. Едва през 1943 г. Сталин решава да я използва като геополитическо  оръжие и назначава за служители на култа офицери ,обслужващи собствения му култ. Така е и до днес.     

Антихристът се смее
  
Той живее във всеки, който подкрепя диктаторите. Не правят изключение и българските му апологети, съвсем между другото. 
„Антихристът е човекът, който ще бъде на върха на световната мрежа, контролиращ цялото човечество – обясни патриархът Всерусийски. Но не му стиска да каже, че самият той е назначен именно от институцията, представляваща Антихриста, а хиляди служители на този нов култ, създаден от симбиозата с ЧК/НКВД/КГБ/ФСБ, ДС го бранят с 

йезуитско лицемерие и коварство
 
Както сме писали, известният руски журналист Александър Невзоров е заявявал, че ще прости на Путин, когато изтегли войските от Крим и Украйна, извини се по телевизията за агресията, плати сметката, а после напише на челото на патриарха Гундяев с неизтриваем химически молив дума с три букви. Надяваме се това да е просто думата „вор“-крадец.
Но сега ще си говорим за един друг Александър, наш си, който също е журналист, но не чак като Невзоров.  Напоследък се вживя и в ролята на ляв политик. В една партия,  в която леви са само портиерите и лозунгите. 
Говорим за депутата от БСП Александър Симов, който ратува за изхвърлянето на лидера на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев от листата за европейските избори на българските другари, които се правят на такива.  Което би довело  до безпрецедентна в европейски мащаб конфузия, свидетелстваща ясно за все по отчетливото 

плъзгане на партията към необолшевизъм

Но това  за  тях са подробности, ако ги харесват където трябва.…
Бившият ти лидер да е лидер на европейските социалисти, а ти да не го направиш водач на листата е тежка диагноза. 
А идеята да не го включиш в листите е чутовен абсурд. Това си е заявка, че не си нито социалист, нито европейски. Една интрига, която не може да не вбеси мислещите хора, останали около “Позитано“. И ясен знак, че отдалечаването от Европа в тази партия е необратимо.
Не, че Станишев ни е любимец, но подобно „разпване“ на европейския ти лидер граничи с безумието. 

„Мечтата на идиота“

Както също би се изразил Остап.
Като цитираме класиците, идва ми на ум забележителното наблюдение на Ярослав Хашек: „В лудницата всеки може да плещи, каквото му дойде на ум и на никой не му прави впечатление. Също като в Парламента.“ Това важи изобщо за „народните“ представители, независимо дали говорят в сградата на Народното събрание или другаде.
 Разбира се, Сашо Симов не е родил идеята сам, та тази мисъл в нашия случай изобщо не важи. Той само е поставен на топа на устата, за да намекне за плановете на Главната. Друг е въпросът, че това може да не и нейна идея, а да идва от Светая светих на новия култ.
 „Всеки път, когато използваш джаджата си, независимо дали ти харесва, или не, независимо дали си направил локацията си видима, или не, някой може да разбере къде точно се намираш, какви са ти интересите и от какво се страхуваш. Такъв контрол на едно място предвещава идването на Антихриста“, разправя руският патриарх. Прав е човекът, Антихристът е тук. Но да не задълбаваме в кой точно кабинет на Кремъл седи. 

Да си припомним тази мила сценка…

В предаването "Свободна зона" по ТВ Европа Александър Симов каза как не  е убеден, че бившият председател на "столетницата" трябва да бъде кандидат за евродепутат. "Сергей Станишев не поставя ясно проблемите на масата. Ако бъде кандидат, може част от гласоподавателите ни да се отдръпнат и да не гласуват за БСП на предстоящия вот през май, ако видят, че той е кандидат", коментира Симов. 
 Той обясни със сериозен вид, че трябва да се води 

класова борба

и да бъдат защитавани работниците от работодателите им, което не било в концепцията на Станишев. Това е много хитро, апропо. Да защитаваш работниците от работодателите, които в огромното си мнозинство са такива заради верността си към Партията. Конгениално…
„Той пък и Сашо е един ляв“, коментира друг социалист. Което може да се каже за абсолютно всички видни другари, приветстващи до един финансиращия неонацизма, за да разложи ЕС, Путин.
 Ако трябва пак да перифразираме Остап Бендер: „В такъв случай вие ще свършите зле, млади човече —политическата бездна — това е най-дълбоката от всички бездни, в нея човек може да пада цял живот“.