Млада пловдивчанка се прости с живота след три опита за самоубийство

23-годишната пловдивчанка, направила три опита за самоубийство, е починала, след като лекарите не са успели да се преборят за живота й. Момичето опита да се самоубие, скачайки от тераса в болница. 

Това е трети опит за самоубийство 23-годишна пловдивчанка. 

Момичето е било настанено със счупен таз в Клиниката по ортопедия на УМБАЛ "Свети Георги", след като преди седмица направила първия си опит за самоубийство. Тя скочила от балкона на апартамента, в който живеела, но тъй като жилището било на втория етаж, тя се озовала в болницата с фрактура, съобщава Trafficnews. 

Неуспешният опит очевидно не я отказал и преди два дни тя отново се опитала да сложи край на живота си. Изляза на терасата на ортопедията, която е на 5-ия етаж и скочила. Съдбата отново се намесила и вместо да полети 20 метра надолу, тя паднала на 4-ия етаж. Жената, с която били в една стая, веднага подала сигнал и една от сестрите в клиниката се затичала надолу. Стигнала до 4-ия етаж точно, за да види как момичето се прехвърля през парапета. Успяла да я хване за ръката, но не могла да я задържи, докато дойде помощ, и упоритата дама полетяла надолу.