Митьо Пищова пак ще се жени, стяга сватба на Голяма Богородица

Шоуменът не е охладил и страстта си към политиката - ще се кандидатира за кмет на Велико Търново

Митьо Пищова

Митьо Пищова

Култовият великотърновски шоумен Митьо Пищова пак ще се жени. Това съобщи сензационно той, съобщава сайтът Борба.бг.

Избраницата на 62-годишния плейбой е на 24 години от Сандански с перфектни мерки: 1,75 висока и 48 килограма. А бъдещият му тъст е местен бизнесмен.

Митьо и изгората му се запознали на един от конкурсите за красота, които търновецът организира чрез фирмата си „ВИП моделс”.

Годежът ще бъде на 24 май в Арбанаси, а сватбата на 15 август, Голяма Богородица, на морето – в Равда. 

Годежният пръстен за булката пък ще пристигне със самолет чак от Америка. Той ще бъде направен от приятел на Митьо, майстор златар, който преди години бяга отвъд океана и сега прави там бижута на световноизвестни холивудски знаменитости.

За да има пари да покрие големия масраф, преди няколко седмици той е продал нивите на дядо си в село Батак, 100 дка, за които е взел 100 хил. лв. 

„С тези пари и с онези 100 бона, които спечелих миналата година от тотото, мисля, че ще ми стигнат да вдигна една яка сватба, за която после цяла България 100 години ще говори”, фука се Митьо.

Шоуменът не се отказал обаче да се включи отново в политиката, като се кандидатирам за кмет на Велико Търново и за депутат на следващите избори.

"Болярите заслужават да ги ръководи пич като мене. Те ме обичат и ще ме изберат. Ще направя такава кампания, че свят ще им се завие на всички. И ще отнеса конкурентите си като куцо пиле домат, защото те са мишочета, а аз съм лъв”, пъчи гърди шоуменът.