"Мис България 2017": Красивите хора винаги са обект на негативни изказвания

Не съм грозна, в никакъв случай, категорична беше тя пред Нова тeлевизия

Доста спокойна съм, радвам се, страшно много хора ме поздравяват. На негативната вълна не обръщам особено голямо внимание, тя е нормална. Това заяви новоизбраната "Мис България 2017" Тамара Георгиева, чиито снимки от конкурса предизвикаха истинска буря  в социалните мрежи. Подобно на Антония Петрова през 2009 тя не се трогва особено от това. Дори си позволи нотка на арогантност, надвишаваща разумните граници.

Красивите хора - и мъже, не само жени, винаги са обект на негативни изказвания. Винаги има хора, които да говорят лошо. Очевидно това са хора, които по цял ден стоят във Facebook и нямат работа, за да изливат това нещо. Когато се явяваш на такъв конкурс, трябва да си подготвен, че ще има вълна от позитивни и от негативни реакции. Изненадана съм обаче от тази простотия - това, което виждам от колажите, не отразявам самата мен, тези хора не ме познават. Не съм грозна, в никакъв случай, категорична беше Мис България 2017, смята тя. Мис Бъ

Тамара Георгиева разказа, че е завършила Италианския лицей в Горна баня, като сега ѝ предстои да завърши магистратура по моден дизайн.

"Помагам в семейния бизнес – занимавам се с дизайн на предмети, порцелан, бижута", уточни Мис България 2017. И обясни, че е участвала със свои, авторски тоалети, на ревю в Италия. Семейството ми са хора на изкуството. Баща ми почина, когато бях на 9 годинки и ми се наложи да порасна бързо, разказа Тамара. Тя добави, че има сериозен приятел, но не влезе в детайли за връзката и с какво се занимава човекът до нея.

Февруари тази година за пръв път се явих на конкурс – "Лейди България", там спечелих награда. Сама реших да участвам на Мис България, това ми е мечта от малка, каза Георгиева, която преди това заяви, че се явявала като малка на конкурси, но за пръв път участието ѝ на конкурс е на тазгодишното издание на "Лейди България".