Министър-председателят е настоял пиарката му да се омъжи: "Платих" си с подпис, станах й кум

Отдавна думата „кум” няма значението в обществото, което е имала едно време – да ходиш с музика и да го вземаш, заяви Бойко Борисов

Севделина Арнаудова

Севделина Арнаудова

Премиерът Бойко Борисов заяви в резиденцията в Евксиноград, че е хубаво хората да сключват брак. Той разкри, че лично е настоял Севделина Арнаудова да се омъжи. "Тя ми е пиар от 10 години и ѝ казах, че трябва да направят стъпката със съпруга си. Дърпаше се, но накрая се съгласи. Със съпруга си имат и дете. "Заплатих" за постъпката си. Тя ми постави условие да стана кум на сватбата и да се подпиша под документа за брака им. Съгласих се", коментира министър-председателят по повод скандала с казуса около Делян Добрев. Той бе обвинен, че правел шуробаджанащина в Хасково.

"Отдавна думата „кум” няма значението в обществото, което е имала едно време – да ходиш с музика да вземаш кума, един ден, втори ден", каза още Бойко Борисов. Той припомни, че е кумувал на много сватби, в което няма нищо лошо. Премиерът коментира, че и Владислав Горанов е уволнил съпругата си, когато е станал финансов министър, за да няма спор за конфликт на интереси. Припомняме, че това не са първитеМинистър-председателят напомни на вицепремиера Томислав Дончев, че е време да се ожени още през 2012 г. Премиерът дори се жертва и влезе във "ВИП Брадър", където венча първия победител на шоуто Здравко Василев.