Месечен хороскоп

Какво вещаят звездите през януари

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през януари ще очаквате развитието на ваши планове свързани с финансови документи или договор, показва вашият хороскоп. Като цяло

този месец вещае благоприятни за вас възможности и късмет в дела свързани с пари.
Здравето на човек, когото познавате ще бъде причина за сериозна паника поради възникването на някакви усложнения, откриване на погрешно поставена преди време диагноза или метод на лечение. Отношенията ви с жени ще са причини за възникването на някои нови идеи или размисли за евентуални промени, които може да предприемете през новата година. През януари важна роля в живота ви ще изиграе жена родена под знака на Телец, Козирог или Дева. Първият месец на годината ще бъде благоприятен за вашето професионално развитие, за начало на нова кариера или за някаква форма на образование. Професионални контакти и ангажименти с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион ще ви донесат нови или допълнителни доходи. През този месец мнозина ще преживеят важно събитие свързано с мъж от кръга роднини като: имен ден, рожден ден, юбилей или сватба и други. През този месец обаче някой от вас ще се натоварят емоционално с неприятности в живота на момче или млад мъж от семейството. През януари жените Овен ще имат определени очаквания за събития и промени в дома си и вниманието им ще е насочено към тяхната реализация. Мъжете могат да очакват среща или гостуване на роднина, който може дори да остане в дома ви за известно време.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през януари ще преживеете различни изненади свързани с дома, в който живеете или с ваши роднини. Във втория случай най-вероятно те ще бъдат родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Като цяло тези събития и изненади ще имат положителен характер. През януари интересно и положително развитие ще имат любовни връзки с партньор от друго населено място.

Сега може да очаквате покана за пътуване, планиране на среща или други важни събития.
Конфликт или противоречия, които са възникнали между вас и други хора през изминалата година през този месец ще се възобновят отново. Сега ще бъдат много по-емоционални, с размяна на сериозни обвинения, а в някои случаи и заплахи. Внимание през този месец ще изискат финансовите ви дела, особено ако сте си позволили преразход на средства по време на празниците. Бъдете много внимателни и следете както собствените си разходи, така и съхраняването на личните си пари и банкови карти. През този месец личен празник или друго важно събитие в живота на момиче или млада жена ще бъде причина да купите подходящ за целта подарък. Възможно е да направите някакъв жест на внимание към млада жена без да имате конкретен повод за това. В отношенията ви с близки приятели ще възникне ситуация свързана с разминаване на желания и интереси, което може да ви създаде подтиснато настроение за кратък период от време. Жените Телец ще преживеят тревожен момент около ситуация в живота на жена от семейството или от приятелския ви кръг. Мъжете ще трябва да се опитат да намерят причината за всеки стрес в живота си през този месец. Не подминавайте нищо с лека ръка.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през януари ще възникнат неочаквани за вас възможности да разрешите свои неприятности от 2018 година. Сега късметът ще бъде на ваша страна, ако тези проблеми са свързани с пари. През този месец може да ви изненада измама или двуличие от страна на мъж, за когото сте имали по-добро мнение или на когото сте имали доверие. Забъркването на вашето име в една интрига може да ви създаде нежелани врагове, затова внимавайте с коментарите си и въобще с хората, с които контактувате. През този месец ще ви се наложи да помогнете на колега или да съдействате за разрешаването на неприятна ситуация на работното си място. В някои случаи тя може да има връзка с недоволен клиент, с нелоялен партньор и други. Януари ще бъде благоприятен месец за лечебни процедури, за различни видове терапии, минерални бани и други. Това ще бъде благоприятен месец за възстановяване за тези от вас които са в процес на някакво лечение. През този месец добро развитие или важен за вас успех ще имате и в домашните си дела. Новина или документ свързан с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог може да предизвика конфликт в дома ви, на работното ви място или в някаква институция. През този месец ще бъдете съпричастни към любовна драма, раздяла или развод в живота на жена, която е от кръга ви роднини или приятели.

Хубавите моменти през този месец за жените Близнаци ще са свързани с очаквани или неочаквани пари.
Може да се ангажирате с договор, който ще ви донесе регулярни доходи за в бъдеще, повишение на заплата, нов трудов договор и др. Мъжете ще могат да се надяват на успешно развитие на съдебно дело от финансов характер, ако са ангажирани с такова.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през януари ще имате благоприятно време за пътуване, особено ако то има връзка с грижи за ваш имот в друго населено място или за покупка на такъв. През този месец мнозина ще очакват гости в дома си, които ще пристигнат от друг град или държава. Като цяло обстоятелствата през януари ще бъдат благоприятни за развитието на ваши планове свързани с дома и работата ви. Единствените проблеми могат да възникнат от променливите ви настроения, от необясними състояния на депресия или поради носталгия за миналото ви. През този месец ще бъдете ангажирани или ще ви поканят на семейно празненство свързано с млада жена, което може да бъде годеж, сватба, завършване на някаква степен на образование и други. Изоставени от изминалата година планове и ангажименти ще имат възможност за развитие още през първия месец на тази година.
Затова ще ви помогнат ваши познанства с хора, които ще имат значение за техния успех.

Януари ще бъде благоприятен месец за уреждане на финансови дела с приятели, за общ бизнес или ангажименти, от които ще очаквате доходи.
За родителите родени по този знак, януари носи неочаквана промяна в планове свързани с  деца, с тяхното образование, публична изява, пътуване и други. При жените Рак, конфликт на база ревност може да доведе до разкриване на истини, за които не сте готови или които ще се окажат твърде болезнени за вас. От това нищо хубаво няма да излезе, затова внимавайте с емоции, които не можете да контролирате. Януари ще постави на изпитание кариерата или бизнеса на мъжете Рак. Възможно е да възникнат някои желани или  нежелани промени.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през януари ще имате възможност да разрешите свои недоразумения с мъж, за когото сте имали съмнение, че ви мами или манипулира по някакъв начин. Ще разберете, че зад неясните му действия или липсата на комуникация помежду ви, всъщност се крие човек, който се опитва да ви бъде в помощ или да ви защити. Като цяло през този месец ви предстои да преоткриете един човек, като го видите в съвсем нова светлина.

През януари ще получите информация или предложение, което ще е повече от примамливо и интересно за вас,
но поради някаква причина няма да бързате да дадете своя отговор или да направите някакъв коментар. Този месец вещае притеснения или грижи свързани със здравето на жена от кръга ви роднини или близки приятелки. През януари ще имате благоприятни възможности за добро изпълнение на професионалните си задължения, за постигане или запазване на стабилност на работното си място. За някой от вас това ще бъде благоприятно време за разговори свързани с по-високо заплащане или нови дейности, които да донесат по-добри печалби. Януари ще преживеете важно събитие свързано с жена, която ще организира своя годежно или сватбено парти, ще отпразнува важно за семейството си събитие. През този месец ще имате възможност за срещи и развитие на контакти с хора от различни градове и държави. Жените Лъв още в началото на месеца ще имат по-големи очаквания за своите финансови или бизнес дела. Предварително ще направите своите планове, както и ще предприемете определени действия за тяхната реализация. За мъжете Лъв ще настъпи момент за вземане на важно решение свързано с любовна връзка или брак, където се са насъбрали много лъжи или нелоялност спрямо другия партньор.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през януари ще ви изненадат битови проблеми или проблеми с имот, който притежавате или който е притежание на ваши родители. Няма да има неразрешими неща за вас, но това ще се отрази на по голямото натоварване през месеца. Януари вещае раздяла с дете или с млад човек поради начало на нова кариера, от пътуване в друг град или държава или друг нов старт в живота. През този месец ще възникне неочаквана разход свързан с мъж или неприятна ситуация от финансов характер с такъв човек. Би било добре да избягвате финансови отношения с мъже през този месец или ако възникне такава необходимост бъдете предпазливи. Конфликтите през този месец почти винаги ще имат връзка с пари, но също така ще намират и своето бързо разрешение.

За любовта януари ще е време на интересно  развитие на вашите отношения, ако имате създадени такива.
Новите връзки ще са подложени на силно привличане, все още необяснимо на този етап и най-вероятно дължащо се на противоположностите в характера и интересите с вашия партньор. През този месец не всичко ще върви по мед и масло и се пригответе да се разделите с някои свои мечти или планове. Ако продължите да насилвате нещата, по-скоро ще си създадете нови и нежелани неприятности и проблеми.Проблемите или затрудненията, които ще възникнат за жените Дева с дете ще са очаквани и ще са вследствие на различни събития от последните няколко месеца. ЗА мъжете Дева, януари ще бъде благоприятно време за реализация на планове свързани със семейството, за сключване на брак или празници свързани с големи събития.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни още през януари ще разберете, че трябва да направите промяна в плановете си или да се откажете от тези, които не са сработили през 2018 година. Тези ваши действия не бива да провокират лошо настроение или песимизъм, а просто да направите правилния избор за бъдещето си, за да можете да се зарадвате на конкретни резултати през новата година. Януари ще бъде благоприятен месец за покупка на вещи за дома или за промени, които най-вероятно ще бъдат провокирани от различни повреди на техника или мебели в дома. Това ще бъде благоприятен месец за уреждане на документи, нотариален акт или наследство от имотен характер. По-голямото ви натоварване в работата и по-големият стрес на работното ви място, вероятно ще са причина за нежелателни спорове, конфликти и неприятности в дома ви. Съветът ми е да си наложите самоконтрол върху емоциите и да не вкарвате в дома си лошото си настроение.

През януари ще имате успех в работа или в различни финансови дела с жена, от които ще очаквате приходи или някаква печалба.
Ще получите новина или информация, която ще помогне да стопирате един конфликт или спор, който създава излишно напрежение в живота ви. През януари ще ви натъжат събития или преживявания в живота на жена от кръгове роднини или приятели. За жените Везни този месец ще донесе ангажименти свързани с различни срещи и събирания, както в собствения дом, така и в дома на роднини или приятели. Мъжете Везни може да очакват благоприятно развитие на домашен или жилищен проблем.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, януари ще ви донесе неочаквани притеснения свързани с ваша сериозна приятелска връзка от романтичен характер. Възможно е да научите неща от личния живот на партньора си, за които не сте имали представа досега. Възможно е той или тя да покажат по-голямо желание за контрол над вашите желания или действия. Внимание през този месец ще изиска мълчанието на вашия дете, неговата потайност в мисли и действия. Този месец вещае събития свързани с неочаквана или нежелана бременност. Ако сте ангажирани с някакви финансови дела с мъж, то през този месец определено ще можете да разчитате на късмет и постигане на желани от вас резултати. През януари ще научите неприятна новина свързана с мъж, който живее в друго населено място или държава. Той може да бъде ваш роднина, познат или публична личност, към която изпитвате определен интерес. Новите познанства през този месец ще започват трудно, с прояви на раздразнение или нетърпимост към различните от вас. В последствие тяхното развитие ще бъде много по-интересно и с положително за вас въздействие.

Януари ще бъде положителен месец за влюбените Скорпиони и за тези, които търсят ново запознанство.
Късметът в много отношения ще бъде на ваша страна, но се стремете да съхраните постигнатото и да оцените това, което ви се дава. Жените Скорпион да очакват в работата си специално внимание или предложение, на което ще трябва да дадат отговор в кратко време.
На мъжете Скорпион им предстои важен разговор с жена, която ще бъде колежка, началник или клиент.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през януари ще имате предварително начертани планове за действие. Една от основните ви задачи през този месец ще бъде свързана с жилището, което живеете или с имот, който притежавате. Развитието и успеха на тази ваша задача в голяма степен ще зависи от съдействието или решението на жена. Януари ще бъде труден за прогнозиране месец, ако планирате някакво пътуване, тъй като ще възникнат неочаквани затруднения. Те ще бъдат поради ваша грешка или предоверяване в действията на други хора. През януари ще имате грижи свързани със здравето на близък човек от кръга ви роднини, което няма да касае болнично лечение. Въпреки възникването на някои семейни проблеми, бързо ще се намира тяхното разрешение и хармонизиране.

През този месец някой от вас ще започнат по-сериозно да обмислят възможността за промяна на жилището, в което живеят,
като: покупка на нов дом, преместване в нова квартира, продажба на имот, който притежавате и други. За някои от вас през януари ще възникнат ангажименти свързани с наследствен имот или с имот на роднини. Опитите на някои хора да създадат затруднения в живота ви или да ви въвлекат в неприятни ситуации ще се окажат неуспешни. Вие вече сте успели да си създадете някаква репутация, която някой трудно може да разруши с подобни несериозни опити за дискредитиране. Януари вещае неприятно преживяване свързано с инцидент или друга житейска драма в живота на мъж, когото познавате. През този месец допълнителни доходи от работа или чрез институция могат да имат жените Стрелец. Мъжете вероятно ще преживеят раздяла с някой, който ще пътува надалеч или който ще се премести да живее, да работи в друго населено място или държава.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през януари ще преживеете промяна свързана с ваш план за среща или събиране, което в някои случаи може да има връзка с любовния ви живот. През този месец ще имате важни или по-динамични контакти с момиче или с млада жена, която най-вероятно живее в друго населено място. През този месец ще имате по-големи или неочаквани разходи свързани с дете или за други лични нужди. Това ще изиска от вас едно по-практично разпределяне на наличните ви ресурси.
Определено във финансов план ще бъдете нестабилни или изправени пред различни неочаквани ситуации. Януари вещае начало на флирт на работното ви място или с някой, с когото имате общи професионални контакти и ангажименти. Януари ще бъде интересен месец, защото ще ви предоставя възможността да преживеете различни приятни моменти с ваши стари и нови познати.

Изненадите през този месец ще бъдат по-скоро приятни, отколкото обратното.
През този месец не игнорирайте нито едно ново познанство, защото това ще бъде време, в което важни хора ще влязат в живота ви. През януари избягвайте задълбочаването на конфликти, защото в повечето случаи те ще бъдат свързани с несериозни или незначителни неща. Причината за тяхната поява може да се крие във вашето лошо настроение или в емоционалната нестабилност на  други хора. През януари ще имате възможност да разрешите свой финансов проблем, да си осигурите по-добър доход чрез нов ангажимент или развитие на нова бизнес или професионална дейност. Предложение, което ще получите от страна на мъж си струва да бъде обмислено, преди да вземете решение. Жените Козирог може да преживеят раздяла, поради появата на нови обстоятелства в живота на приятел или роднина. Мъжете могат да се зарадват на неочаквани пари в семейството си.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през януари ще разчитате в голяма степен на успешното развитие на ваши планове или идеи, на съдействието или помощта на ваши приятели. Възможно е едно ново приятелство да представлява сериозен интерес за вас и вие да положите повече енергия в неговото развитие. През януари ще вземете неочаквано решение за раздяла с хора, които ви влияят негативно или ви създават проблеми, чието разрешение е трудно за вас, особено ако те са свързани с пари. Януари ще бъде интересен и продуктивен за вас месец в професионален план, тъй като ще имате възможност  успешно да развиете своя идея. Ще можете да постигнете важен успех при изпълнение на задача свързано с работата ви.

Това ще бъде благоприятен месец за начало на нова кариера или нова дейност.
В началото на годината на база натрупан опит и осъзнати пропуски и грешки, ще имате възможност да възобновите една своя романтична връзка или да стабилизирате брака си. Това ще бъде благоприятен месец за срещи и разговори, в които ще дискутирате различни финансови дела, от които ще очаквате някаква облага или успех. През януари ще ви се наложи да се погрижите за здравето на жена, като в повечето случаи това ще бъде свързано с някакво вирусно или наследствено заболяване.
Жените Водолей може да получат новина или да преживеят неочаквано събитие свързано с годеж или сватба. Мъжете ще успеят да хармонизират важни лични или професионални отношения с мъже.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през януари ще имате късмет и важни шансове за развитие на ваши битови или домашни дела. Това ще бъде благоприятен месец за начинания свързани с жилище, в което живеете или с имот (собственост), които притежавате.

През този месец мнозина ще се зарадват на неочаквана придобивка или късмет откъм материална награда или подарък.
През този месец подгответе много старателно дете или млад човек, на които им предстои да пътуват. Има вероятност поради самонадеяност или липса на достатъчно опит да допуснат съдбовни за тях грешки. През този месец ще усетите неприятна намеса или въздействие в живота си от страна на мъж, който изцяло е фокусиран върху постигането на важни за него цели, дори с цената на загуба или провал от ваша страна. Бъдете мъдри с действията си и не използвайте същите методи, с които ви атакуват. През януари ще разберете, че предварително сте се зарадвали на една новина или предложение, които на този етап ще имат забавяне или отлагане за неопределено време. В каквито и неприятни ситуации да попаднете през този месец, винаги ще има възможност да излезете от тях без загуба или с достойнство. Както писах по-горе, бъдете мъдри в действията си и не използвайте същите методи, с които ще бъдете атакувани. През януари ще ви зарадва финансов успех или постигане на важен резултат в живота на млад мъж, който може да бъде член на вашето семейство или да е ваш родственик. За жените Риби през този месец внимание ще изиска собственото или на близък човек здраве, което може да се окаже неприятен проблем. Мъжете могат да получат помощ или подкрепа от страна на друг мъж при разрешаването на сложен проблем.

Източник: astro.velida.net