Мениджърът на Кобрата: Рано или късно мач с Джошуа ще има

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, изрази надежда за предстоящото изслушване на боксьора пред Алтетическата комисия в Калифорния и за евентуален мач срещу Антъни Джошуа в бъдеще.

Кобрата е с временно спрян лиценз в САЩ заради прословутата целувка с репортерката Джени Суши. Изслушването му е на 14 май, когато Пулев ще разбере съдбата си.

Пред "България Днес", Ивайло Гоцев сподели: "Задачата е лесна. Знаем какво Кубрат не е направил. Имаме адвокати и сме напълно спокойни. Нищо по-специално няма да се случи. Нека да мине изслушването на 14 май и ще излезем с официално съобщение за следващите планове. Противникът не е по-слаб от Богдан Дину, който направи много сериозен трилър. Рано или късно мачът с Джошуа ще се състои, но ние не сме зависими от него. Има и други варианти. Очаквам Кубрат да се бие с Джошуа не по-късно от есента или пролетта".

Гоцев също така е потвърдил, че е имало запитване от Еди Хърн за евентуален мач между Пулев и Джошуа на 1 юни, но неяснотите около боксовия лиценз на българина са попречели това да се случи.