Продукти:
1 пак. бисквити за торта
1 бр. крем Тирамису
2 бр. портокали
150 г студена сладкарска сметана
1 ч.ч. смлени орехови ядки
Приготвяне:
Кремът се приготвя според указанията на опаковката и се разделя на две части, като едната е по-голяма. Сметаната се разбива и се смесва с по-малката част от крема. В правоъгълна тава или форма се нареждат ред бисквити. Намазват се със сметановия крем, поръсва се с орехи. Така се повтарят няколко пласта. Отгоре се намазва с останалия крем Тирамису, нареждат се парчета портокали и се поръсва с орехи. Готовата торта се слага в хладилник да стегне, преди да се сервира.
Бисквитена торта с крем Тирамису
Истинско блаженство