Снахата-плеймейтка на банкер-социалист: Още не мога да свикна, че съм Гущерова

Сироп и рози се изляха с кофи от ефира на Нова телевизия,ама много се ляха

Аз съм това, което съм си. Това, че съм взела на Хриси фамилията, не значи, че ще се променя, като човек. Аз още не мога да свикна, че съм Гущерова. Това заяви в рубриката на Ива Софиянска в  Нова тв  плеймейтка Светлана Гущерова, която миналата седмица сключи брак с бизнесмена Християн Гущеров, син на банкера, застраховател и виден социалист Добромир Гущеров. Той е от знаковите лица на партията-защитник на трудовите хора. Спрягане за  един от най-заможните политици на БСП, което говори за  много-много сериозно състояние.

"Учудвам се обаче, че никой не споменава името на Огнян Дойнов. Той беше човекът, занимавал се с всички тези проекти, с новия бизнес и икономика на България“, разказвал е той във връзка с лукановите куфарчета.

"Ние сме народ с вроден социализъм в душата си. Ненавиждаме богатството, не харесваме различието между хората, не харесваме някой да е по-успял... Но казвам категорично – от 1988 до края на 1990 г. куфарчета с пари се раздаваха! Много неуспели фирми има, които се създадоха и по партийна, и по комсомолска, и по профсъюзна линия. Малко от тях успяха", казвал е Гущеров-старши. 

Та е нормално снахата на такъв виден човек да ни уведомява в национален ефир за вкусовете и прищевките си, даже е задължително. „Обичам да карам колело и ролери. Обичам кучета. Имах в Търговище, откъдето съм, куче, но то почина. Искам да направя приют за кучета". Защо да не направи наистина?

Сироп и рози се изляха с кофи от ефира на Нова телевизия.  
„Християн ме извика ме по време на една фотосесия, дни след това, и ми падна на колене, отвори ми една кутийка с пръстен. Каза ми колко много ме обича. Бях много щастлива", разкри  новоизпечената Гущерова. Сигурни сме в това. 
"Първата ми фотосесия за "Плейбой" беше скришна за родителите ми. Естествено те разбраха. Баща ми беше много щастлив, майка ми не толкова", каза снахата Светлана.
 "В началото, когато излезе фотосесията, майка ми се срамуваше. Баща ми пък се хвалеше с него на всички в квартала и разнасяше списанието", добави тя.  "Била съм близка с Мария /певицата, бивша на бансерския –син- б.р-/ , но когато започнах да се виждам с нея, тя вече беше разделена с него. Запозна ни общ приятел и беше малко нагласено, искаше да ни сватоса. Ние сме много еднакви като характери, много се разбираме. Забавен е, има чувство за хумор. В него намерих това, което съм търсила", добави тя.  "Грабна ме с това, че много обича кучета и с готвенето си. Първата ни целувка бе след 5-6 дни. Постоянно си пишехме или бяхме заедно. След първата целувка заживяхме заедно, всичко се случи много бързо. Много пътуваме. Ходим често на кино",