Сталоун проговори за Терминатора, разкри как се чувства Арни след операцията

Звездата от "Хищника" претърпя втора операция на сърцето

Силвестър Сталоун

Силвестър Сталоун

Холивудският актьор Силвестър Сталоун потвърди, че колегата му и бивш губернатор на американския щат Калифорния Арнолд Шварценегер е добре и му пожела бързо възстановяване, съобщи Контактмюзик.

Шварценегер беше приет в болница за смяна на аортна клапа, но след усложнения при интервенцията, екип от хирурзи извърши спешна операция на сърцето му. Към настоящето, актьорът от поредицата "Терминатор" е буден и стабилизиран, а неговият близък приятел Силвестър Сталоун му желае само доброто.

"Арнолд е силен мъж. Той ще бъде по-голям и по-добре от всякога", каза звездата от филма "Роки". 71-годишната легенда на Холивуд добави, че би се радвал да посети Арнолд в болницата, "ако има възможност".

След проблемите със здравето на Арнолд Шварценегер, някои фенове предположиха, че той ще откаже дългогодишния си навик да пуши цигари. Силвестър Сталоун, който има същия порок, каза, че вероятно и двамата няма да спрат.

Преди дни говорителят на Арнолд Шварценегер Даниъл Кечъл написа в Туитър съобщение, в което подробно описа през каква процедура е преминала звездата от "Хищникът". Това беше втората сърдечна операция на 70-годишния актьор, като първата беше през 1997 г.