Живата легенда Серина Уилямс хвърля ракетата, иска второ дете

Не съм сигурна дали искам да играя, след като ми се роди още едно бебе. Но за начало трябва да обсъдя идеята с Алексис

Серина Уилямс и Алексис Оханян

Серина Уилямс и Алексис Оханян

Серина Уилямс обожава да бъде майка. Тенисистката дори мисли да остави спорта и да се концентрира върху майчинството, ако има втора рожба.

"Не съм сигурна дали искам да играя, след като ми се роди още едно бебе. Но за начало трябва да обсъдя идеята с Алексис. Трябва ни добър план", коментира Серина в интервю за InStyle. По думите й, това решение е свързано с нея и тренировките, които й пречат за грижата на дъщеря й. Между 2 и 4 часа тя кърми бебето, а после отива в спортната зала.

На въпрос дали все още кърми дъщеря си, Серина споделя: "Да. И на всичкото отгоре взимам помпата за гърди с мен в съблекалнята, защото гърдите ми са толкова големи. След като източа кърмата, те се смаляват с един или два размера и тогава излизам да играя. Това е безумие." През 2015 г. Уилямс започна романтична връзка с Алексис Оханян. През септември миналата година се появи тяхната дъщеря — Олимпия. През 2015 г. Уилямс започна романтична връзка с Алексис Оханян. През септември миналата година се появи тяхната дъщеря — Олимпия.