Редиците на Слави оредяват, още един член на Ку-ку бенд го напуска

Беквокалистката ЛилияСтефанова си е намерила богато гадже и започвала самостоятелна кариера

Лилия Стефанова

Лилия Стефанова

След като беквокалистката на Слави Трифонов Цветелина Грахич го отсвири и се махна от шоуто, колежката й Лилия Стефанова, която през годините остана далеч по-незабелязана от босненката, е на път да я последва, съобщава "Струма". Изданието пише, че благоевградчанката е забила страхотно и богато гадже и завръщането й в "Шоуто на Слави“ през есента е под въпрос.

Чаровната Лилия Стефанова най-вероятно няма да се върне на екран през есента, това подшушнаха източници от кухнята на медията. Причината не е нито скандал с Дългия, нито мераци за самостоятелна кариера, а любов.

Оказа се, че Лилия си е намерила младо и супер богато гадже, което й предлага свободен и охолен живот. Момчето било син на успешен бизнесмен милионер, чиито бизнес се развивал повече в чужбина, отколкото у нас.

„Хубаво е момчето, свястно и много влюбено в Лили. Той обаче пътува много, рядко се задържа в България и затова поиска тя да бъде с него, пише разкрития.ком. Нещата вървят към сватба, а тя го гледа в очите като влюбена ученичка. На няколко пъти подхвърли, че дните й в „Шоуто на Слави“ са преброени и като нищо може да изненада шефа още в началото на сезона“, коментират източниците.

Ако това се случи, то ударът за Слави ще е голям, защото ще се види принуден отново да прави конкурси за втора певица. След напускането на Грахич той веднага назначи на работа Невена Цонева, но сега няма да има към кого да се обърне.

Малко вероятно е, но може да се откаже от идеята бенда да има трима певци и в крайна сметка да остави на работа само Цонева и Солтарийски. Ще почакаме и ще разберем решението на Лилия Стефанова още след няколко седмици.