Джеймс Бонд разкри нов талант

Даниел Крейг пие 18 бири за половин час

Даниел Крейг

Даниел Крейг

Актьорът Даниел Крейг, който от 2006 г. играе най-прочутия световен шпионин Джеймс Бонд, се е специализирал в светкавично поглъщане на 18 бири, преди да го разпознаят в кръчмите. Пред "Дейли Стар" англичанинът сподели, че има най-много половин час, преди околните да се усетят кой е странният тип, нагъващ бира след бира на съседната маса.
 
"В кръчмите имам 30-минутен прозорец", разказва звездата. "После нещата вече не са толкова разпускащи. Станах наистина много добър в обръщането на 18 пинта бира (британският pint е 568 мл) за половин час. Обичам да си пийвам, обичам и кръчмите, обичам да откривам нови кръчми и места, където да общувам. Но сега вече имам лимит".
 
Той сподели още, че положението е станало неудържимо, откакто всички имат смартфони с камери, с които могат да снимат всяко движение и мимика на знаменитостите.
 
"Говорил съм с хора от филмовия бизнес, които правят това от 40 г. насам. Те казват, че преди са можели да излязат и да пийнат в бара, да се напият, да паднат под масата, да си изкарат яко, да разпуснат, и то без никой да разбере", сподели още Даниел Крейг.
 
"А сега всеки си има камера. Не, че само искам да се нацепя в бара, но давам пример, че вече не можеш да живееш нормално. Защото веднага ще стане публично достояние, че си се напил в бара, или си се къпал гол на плажа", оплака се 50-годишната звезда.