Джейда Смит: Бях зависима от секса и алкохола

Една от най-дълговременните двойки в Холивуд остава пример за феновете си

Уил Смит и Джейда

Уил Смит и Джейда

Тази година Уил Смит и Джейда Пинкет Смит отбелязват 20 години брак. Една от най-дълговременните двойки в Холивуд остава пример за феновете си, че любовта може да продължи и толкова дълго.
 
Изглежда техните отношения са идеални, но всъщност невинаги е било така. За сложните периоди в брака 50-годишният Уил и 47-годишната Джейда разказват в шоуто Red Table Talk.
 
Звездното семейство си спомня за трудните епизоди от брака им.
 
„Един ден се събудих, Джейда плачеше и това продължи 45 дни. Дори съм ги броил. Така започваше всеки нов ден. Беше най-лошото време за брака ни. Чувствах се жалък и безпомощен“, обяснява актьорът.
 
В този момент самата Джейда, дъщеря им Уилоу и свекървата Атриен Бенфийлд-Джоунс седят на червената маса и слушат признанията на звездата от „Мъже в черно“.
 
Джейда така и не разкрива причините за сълзите си, но признава, че е била зависима от секса и алкохола.
 
„Когато бях млада си мислих, че съм зависима от секса. Казвали са ми, че всички проблеми могат да се решат с помощта на секса“, обяснява тя.
 
Уил Смит и Джейда Пинкет Смит сключват брак през 1997 г. Двамата неведнъж са били „развеждани“ от жълтата преса, но са показали, че подобни слухове за тях са без значение. Родители са на две деца – син Джейдън и дъщеря Уилоу.
(tialoto.bg)