Десислава Радева: Аз съм всеядно животно, ученическата ми любов е Ковърдейл, но си пускам и Азис

Съпругата на президента се оплака, че са ѝ хакнали профила във Фейсбук

Десислава Радева

Десислава Радева

Дейвид Ковърдейл от „Уайтснейк” била първата ученическа любов на Десислава Радева. "Имам още две такива любови - харесвам също Хавиер Бардем и Никълъс Кейдж, но те са актьори”, призна съпругата на президента Румен Радев пред "Дарик". Тя разкри още, че има широки музикални прeдпочитания. „Харесвам дори и Азис в някои случай, иначе съм всеядно животно в музикално отношение, харесвам джаз и народна музика също, призна Радева. 

Съпругата на държавния глава се оплака, че са ѝ хакнали профила във Фейсбук и ще остане блокирана в социалната мрежа до тази нощ в полунощ. Президентшата нямала идея защо са ѝ посегнали в социалната мрежа. радева при припомни, че вече не е активна напоследък. 

"Не съм институция и не съм първа дама, това го няма в институцията. В САЩ Мелания Тръмп е институция, тя разполага с бюджет, а тук това го няма, аз не разполагам с бюджет и това което правя, се финансира от благотворителност", каза още Радева. По думите ѝ, не била само секретарка на Слави Трифонов навремето, а е работила и за много умни хора.

Десислава Радева уточни, че екстрите, с които се ползва са кабинет и един човек, охранител от НСО, но той не можел да се нарече "екстра". "След като ЕС иска да бъде сплотен и единен всички трябва да познават историята на страните членки. "Време разделно" до някаква степен показва част от нашата история. Този роман може да има потенциална връзка с ужасите, с които може да се сблъска Европа. Сериозно трябва да помислим за интеграцията на мигрантите, дали може да стане и дали тези хора въобще искат да бъдат интегрирани". Така Десислава Радева обясни решението си да подари романа "Време разделно" на Бриджит Макрон - съпругата на френския президент Емануел Макрон по време на визитата на френското първо семейство в България през лятото.