Корнелия Нинова хвърли червените активисти да атакуват с телата си Министерски съвет (видео)

Знайни и незнайни ораторите истерично крещяха в мегафона за напускане на ЕС, НАТО и как не признават прехода,

Оглавеният от БСП протест срещу продажбата на ЧЕЗ  атакува Министерски съвет , за да връчи оставка, написана от името на премиера Бойко Борисов, но съчинена от лидера на путинолюбската партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Червеният вожд Корнелия Нинова очевидно се изживяваше като Ленин пред Зимния дворец.  Тя  хвърли активисти да атакуват с телата си Министерски съвет, за да връчат оставката, а всъщност, за да предизвикат безредици, ако може и кръв да се пролее.

  Беше категорична, че властта трябва да си отива, а зад нея самата стоят милиони.Въпреки видимите мизерни резултати от събирането на актива от цялата страна.  

Много от червените започнаха да напират със сила към вратите на МС и видимо търсеха сблъсък с полицията, но се стигна само до бутане и блъсканица.  Това стана веднага след речта на Корнелия Нинова и тази на Костадин Костадинов .

Около 300-400 души се събраха пред Партийния дом за началото в митинга от 11 часа, прииждащите от страната автобуси с червени активисти вдигнаха бройката до около 600-700 души.  Някои от тях признаха пред наш репортер, че просто са качени на автобусите и изпратени в София.

 Преди това знайни и незнайни оратори истерично крещяха в мегафона за напускане на ЕС, НАТО и как не признават прехода, т.е. БКП да си е на власт по закон. Особено се прояви лидерът на БСП- Лондон, който долетял от Албиона , за да вдигне народа на бунт, ако вярваме на виенето му.

Корнелия Нинова смени плочата. Не призова за напускане на ЕС. Оказа се, че правителството всъщност развалило европредседателството, а преди малко „лошите гласували да няма референдум за Истанбулската конвенция, за да могат момченцата да се обличат като момиченца в детските градини.  Такива ги говореше.  Тя думичка не каза за ораторите преди нея, които искаха излизане от ЕС и НАТО, като се деряха с интонацията на ранния Хитлер, че сме обидили руския патриарх. 

  "Българи, поздравявам ви за смелостта да застанете с лицата си срещу властта и да кажете: "Оставка". Скъпи българи, които днес не сте тук, благодаря на вас. Благодарим на Видин и Северозапада, които протестираха срещу политиката на Бойко Борисов, на Варна и Бургас, на Пловдив и Благоевград", каза лидерът на БСП.
Таско Ерменков и Елена Йончева също държаха огнени речи. Таско поиска да дойдат февруарци, които сменили предишния кабинет на Борисов.

Кирил Добрев пък се разхождаше из тълпата в кожено яке и се целуваше тук-там с отделни другари. 

Видео от атаката ТУК