Кобрата се включи в "отбора" на Стоичков, Божинов и Бареков (видео)

Кубрат Пулев "шашна" симпатична репортерка с уникален английски

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев даде дълго интервю пред американската репортерка от радио NBS Sports Хелен Йе в седмицата преди следващата си среща на професионалния боксов ринг. Боксьорът говори на английски, който приличаше повече на езика, който са учили Христо Стоичков, Николай Бареков и Валери Божинов.

Йее е доста симпатична журналистка, която видимо опитваше да флиртува с Пулев. Срещу нея обаче се изправи английският език на българския боксьор, който на моменти беше комичен. В един момент Кобрата включи на стил "Божинов" и смеси английски с български, обяснявайки за друг боксьор. Пулев опита да обясни колко здрав е той и реши, че е най-добре да включи думата "бетон". "So big ... ниво", също бе част от репертоара на Пулев.

Извън лошия английски Пулев показа увереност в своите сили и е убеден, че може да нокаутира не само Дину, но и Джошуа. "Сега в тежката категория стана много интересно. Тайсън Фюри се завърна. Може би той ще направи още един мач срещу Дионтей Уайлдър. Аз по-скоро мисля, че няма. Наистина е твърде интересно, защото в тази категория има твърде много добри боксьори към този момент.“

"Със сигурност трябва да се бия с Джошуа, защото аз съм претендент номер 1. Може би тази година или другата, но ще се бием.  При добра подготовка с добри спаринг партньори ще го победя. Виждам неговите грешки. Всеки човек прави грешки. Ще му ги покажа, както и на целия свят ще покажа, че съм най-добрият. По-добър съм от него, защото съм много силен, бърз, много добре технически подготвен, по-умен съм. Той не е железен човек и това е бокс", коментира Пулев.

Вижте видео от интервюто на Кобрата тук