Кобрата очаква "зверско шоу" на първия си мач в САЩ

Знам какво мога, когато съм подготвен, мога да победя всеки, отсече Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев очаква зрелищен мач в първата си изява на американска земя. Българският боксьор ще се изправи срещу румънеца Богдан Дину на 24 март рано сутринта (българско време) в Коста Меса, Калифорния. 

"Няма вече почти никакви билети. Ще бъде зверско шоу", каза Пулев пред "Дарик". "Подобен тип събития от българин не е правено тук. Чувствам се много добре. Това ми дава още по-голяма мотивация да побеждаваме. Хъсът ми да победя е още по-голям. Смятам, че българите, които ще напълнят залата ще се изкефят много", добива Кобрата.

Пулев е претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF), която се държи от Антъни Джошуа. Българинът заяви, че не се страхува да се изправи срещу всеки съперник.

"Знам какво мога. Когато съм подготвен добре, което е най-важното, мога да победя всеки", каза още Пулев.

Двубоят му с Дину, който ще се излъчва директно в България, ще започне в 06.00 ч. по "Диема спорт", а половин час по-рано стартира програмата от студиото.

Пулев има 26 победи и една загуба на професионалния ринг, докато Дину е спечелил 18 от мачовете си (14 с нокаут), като има едно поражение.