К. Контрера: БСП показаха, че са в паника, като взеха за партньор циганска партия

Лицата на този социалистическо-цигански каламбур са Корнелия Нинова и Тома Томов

БСП влиза в колаборация с цигански партии, това заяви Карлос Контрера – общински съветник от ВМРО и кандидат за член на Европейския парламент от листата на ВМРО по повод разпространената от социалистите информация, че се коалират с ромската партия на Тома Томов, предава Канал 3.

„БСП показаха, че са в паника. Канят за коалиционен партньор една циганска партия – „Европейска сигурност и интеграция“. Това е всъщност е ребрандираната бивша партия „Рома”. Лицата на този социалистическо-цигански каламбур са Корнелия Нинова и Тома Томов, цигански лидер. Тази форма на съглашателство между БСП и цигански структури е показателна. БСП на всяка цена ще се опита да покаже мускули, включително чрез сключване на подобни съюзи", констатира Контрера.

"Интересно как възприемат този сиюз в името на едната власт бедните пенсионери – избиратели на БСП, които ежедневно са тормозени по села и паланки от циганските набези?", пита кандидатът от листата на ВМРО.

"Как възприемаме ние, които плащаме данъци и осигуровки този комплот между БСП и циганска партия, след като добре знаем, че цената на този съюз е една – Корнелия Нинова ще гарантира не циганите заради техните гласове на избори нещата да продължават все така. Аз дори подозирам, че БСП са обещали на циганите увеличение на социалните помощи, само и само да гласуват за листата на социалистите на 26 май“, подчерта Контрера.