Изчезналата рейнджърка забъркана в любовен многоъгълник?

Няма данни в последно време около Десислава Стоянова да е имало скандали, не се е оплаквала на никого, няма данни и да е била в депресия

Десислава Стоянова

Десислава Стоянова

Изчезналата рейнджърка от карловската бригада Десислава Стоянова е имала множество връзки. Никой от разпитваните любовници не е дал информация, която може да насочи разследващите къде може да е 40-годишната жена. Въпреки това основната версия е любовни многоъгълници, пише БЛИЦ като се позовава на собствени източници. 

Десислава не е имала проблеми, поне приятелите й и колегите й в поделението не знаят за такива. 

Автомобилът на Стоянова, който би трябвало да е паркиран пред дома й, е на ремонт. Смущаващото е, че телефонът на рейнджърката се зареждал в дома й, а вратата на жилището не е била заключена.

Няма данни в последно време около Десислава Стоянова да е имало скандали, не се е оплаквала на никого, няма данни и да е била в депресия. Единственото, което колегите й от поделението знаят е, че тя е изчезнала.

Вижте още новини от България и света 

Вчера са разпитани десетки хора, никой не е  дал ясна насоченост къде е военнослужещата.

Вече цяла седмица няма следа от Десислава Стоянова. Няма оставено писмо. Стоянова отдавна е разведена, родителските права на сина й са присъдени на бащата.