Изчезналата Кристина - протестърка, пианистка, любителка на култови клубове в столицата

Баща й сам сложил край на живота си след кончината на майка й

Кристина Стефанова Попска. Снимка:: МВР

Кристина Стефанова Попска. Снимка:: МВР

Изчезналата в Пловдив 28-годишна Кристина, която се издирва от МВР, е пианистка от София, съобщи TrafficNews.bg. Тя е студентка, а в свободното си време се занимава основно с музика. Често участва в различни политически протести. Страст са й концертите на новоизгряващи рок и пънк банди. Девойката посещавала култовите клубове в столицата, където звучи музика на живо.

Кристина няма родители. Преди години те са починали. Баща й сам е сложил край на живота си след кончината на майка й. 28-годишното момиче живее в наследствения си апартамент близо до НДК. Тя отдавала една от стаите на свои колеги от университета.

Приятели описват Кристина като интересна, интелигентна и много ерудирана млада дама. Говерела свободно няколко езика. В дома си има огромна библиотека, наследство от родителителите й.

Преди време е имала приятел, който е бил по-възрастен от нея. Към момента не се знае какво е правела в Пловдив. Момичето има роднини, но те живеят в София.

Кристина Стефанова Попска е висока около 1,68 м, с кестенява коса и със светли очи. Когато е напуснала дома си, тя е била облечена в сиво палто, рокля в черно и жълто и боти. Младата жна е в неизвестност от 27 ноември вечерта.

Хората, които имат информация за издирваната, могат да се свържат на спешния телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.