Валери Симеонов: Със собствени средства изградихме 14 паметника и голям православен храм

Валери Симеонов

Валери Симеонов

„НФСБ е партия, която е влязла в политиката, за да дава, не да взима. И това ни различава от останалите – както от онези политици, които са влезли, за да печелят, така и от тези, които са дошли от бизнеса, но не са дали и една стотинка в обществена полза”.

Това заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) – Валери Симеонов, в предаването „Плюс-Минус” на Нова телевизия днес в разговора за това, защо хората във водената от него листа се различават от останалите кандидати.

Верен на слогана на кампанията „Вместо думи –действия”, той показа направеното от него, НФСБ и телевизия СКАТ като спомоществователска дейност. „Със свои средства изградихме 14 паметника, сред които мемориалният комплекс в Буново, в памет на жертвите от протурския тероризъм, мемориалният комплекс на ген. Колев в Добрич. 3 паметника на Васил Левски, 4 – на Николай Хайтов, паметник на Филип Чакърък в Одрин. Също с наши средства вдигнахме голям православен храм в кв. „Победа” на Бургас. Колко от останалите кандидати могат да кажат това?”, попита Валери Симеонов.

Лидерът на НФСБ беше категоричен, че в неговата листа са хора на действието. И свършеното от него като вицепремиер и народен представител, както и от останалите депутати на НФСБ за по-малко от две години е доказателството. Затова той призова с № 1 да бъдат подкрепени хората, които вършат работа.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.