Ева Майдел: Вече съм стигнала до извода, че социалист може да ти обещае всичко

Аз смятам, че българските граждани искат да бъдат представлявани от най-силните кадри

Ева Майдел

Ева Майдел

"Както и досега сме го правили, ние залагаме на срещите с българските граждани. Само за последните няколко дни, сме изминали хиляди километри. Нашите срещи са от рано сутрин до късно вечер", каза пред Канал 3 кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел. "За нас една от най-добрите социологии е именно срещата ни с хората. Получаваме много сериозна и много добра подкрепа. Това, което влияе, освен заставане лице в лице с българските граждани, заставане с тях с доказания си опит, с резултатите, които се постигнали и имаме решителност да довеждаме нещата до край", каза още тя.

"Аз смятам, че българските граждани искат да бъдат представлявани от най-силните кадри и от най-силните политици в Брюксел. Вярвам, че ние ще спечелим тези избори, защото сме доклади, че знаем и можем. Ние сме единствената истинска европейска партия, която знае как работи Европа. Нашите евродепутати са доказани професионалисти. Това не са хора, които не знаят кога се ходи на работа. Ние можем да градим мостове в Брюксел", заяви Майдел.

"Вече съм стигнала до извода, че социалист може да ти обещае всичко. Ние не искаме изкуствено и на хартия да се създават доходи. Ние искаме икономиката да расте", каза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ.