Асим Адемов: ЕС има доверие на премиера и ГЕРБ и рекордният европейски бюджет за България го доказва

Не сме тук за да ви лъжем, а да кажем какво реално сме направили и какво предстои да направим

Асим Адемов, снимка: ПП ГЕРБ

Асим Адемов, снимка: ПП ГЕРБ

„Не сме тук за да ви лъжем, а да кажем какво реално сме направили и какво предстои да направим. Кандидатите на ГЕРБ за евродепутати са най-знаещите и най-подготвените и сме го доказали с работата си. Това каза кандидатът на ГЕРБ за евродепутат Асим Адемов пред жители на селата Подайва, Самуил и Раковски. На срещите с хората от област Разград той беше придружаван от депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова и от областния ръководител на ГЕРБ и кмет на Разград д-р Валентин Василев.

„Важно е да гласуваме на тези избори, защото ние сме част от европейското семейство. Благодарение на членството си в ЕС пътуваме и търгуваме свободно в Европа, а страната ни получава повече средства, отколкото дава с цел изравняване на стандартите на живот на страните-членки”, посочи Адемов.

„Европа има доверие на правителството на Борисов и ГЕРБ. Доказателство за това е рекордният европейски бюджет за България за периода 2021 – 2027 г.”, поясни Адемов.

„За тези 12 години постигнахме немалко резултати и те са видими. Продължаваме да работим и да обещаваме да изпълним онова, което е реалистично. Лесно е даваш гръмки обещания – но как после ще погледнеш хората в очите след като си ги излъгал. Нека нашите политически опоненти се замислят над това“, коментира в заключение кандидатът за евродепутат.