Заместничката на Иванчева: В СРС-то казвам "децата да не ходят в центъра", а се чува "не искам 10 процента"

Лъжа е, че имам забавени преписки и бурен нощен живот, заяви Десислава Иванчева

Десислава Иванчева и Биляна Петрова

Десислава Иванчева и Биляна Петрова

Временно отстраненият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева и зам.-кметът Биляна Петрова обвиниха зам.-главния прокурор Иван Гешев в лъжа.

Във време на мракобесие, репресии и говорене на неистини от представители на прокуратурата сме. Лъжа е, че имам забавени преписки и бурен нощен живот, както каза Гешев, заяви Иванчева в "Плюс-минус" на Нова телевизия.

Иван Гешев си сменя версиите в рамките на три минути, каза Биляна Петрова. Трябва да се разследва какво правят СРС-тата по нашето дело в един сайт, близък до прокуратурата. Ние поискахме да бъдат разсекретени всички СРС-та, за да се чуе цялата истина. СРС-тата се използват само за черен пиар срещу нас – качени в интернет са само тези, които обслужват тезата на прокуратурата. Има момент, когато казвам "децата да не ходят в центъра", а се чува "не искам 10%".

Това е същото както с детето от Пловдив, на което бяха пуснати личните данни. Това е изтичане на информация и криминално деяение. Той казва "кои сме ние, че да го разследваме". Всеки гражданин може да го разследва. Покрай него има много фрапиращи данни и някой трябва да ги разследва, посочи Десислава Иванчева.

Той лъже през цялото време. Той има сделки с 9 имота без пари или почти без пари. Един прокурор трябва да говори с конкретика. Несериозно е да казва "едни хора", "едни интереси", все едно казва "една жена каза", заяви Биляна Петрова.